Seattle & partaj

Igår var en grymt bra dag! Jag stortrivs verkligen här borta :) Förstår inte varför jag sitter inne en dag som denna, vi har 20 härliga grader!! Varit ute en sväng dock, the walk of shame!! Haha..

Seattle resan va riktigt kul! Vi skulle mötas kl 9, bussen gick en halvtimma senare och vi stannade på ett ställe som heter Alki Beach bara för att vädret var så fint! Hoppas detta kan hålla i sig förresten hade vart sjukt härligt!!

Joan & jag redo för Seattle! Jag MÅSTE göra ngt åt mitt hår.. haha.. fortfarande lite rött :(

Berget syntes :) Vacker!

Påväg in till Seattle åkte vi förbi Boeing! De skulle morfar sett! Maaaasssa flygplan, och Martha (en ledare) sa att skulle vi se ett flygplan som är grönt, med vita vingar osv, så är det ett helt nytt flygplan som inte blivit målat än!

Joan & jag igen :) GRYM utsikt!! Mamma känner du igen overviewen från Greys??

Miku, Joan, jag, Eiko och Mao :)

 

 

Hans sitter så fint där på klipporna :)

Starbucks huvudkontor! Första Starbucks finns även i Seattle, såklart! Men jag gick inte dit denna gången men det blir fler turer dit så då ska jag fota det och bannemig få en kaffe därifrån :P

Åt sushi första gången i USA, damn, sjukt coolt ställe! Sushin åker runt alla gäster sen plockar man bara det man är sugen på :D

Det tar ÅR för datorn att ladda upp bilder just nu så jag fortsätter senare, har lite läxor att göra idag med :/ Sen tror jag att jag ska ta en sväng till Food Market och handla lite käk osv.. kanske ngt för mitt hår med haha!!

Men vi gick runt och kikade lite överallt i Seattle! Åkte upp i Space Needle med det var coolt :)

När vi kom tillbaks hem var det bara att göra sig iordning för partaaaj! Hans, Anton och Jennifer hämtade upp mig hemma så tog vi safe ride eller vad det heter bort till festen. Skolan har chaufförer man kan ringa för att få skjuts så man slipper gå i mörkret. Spelade pingis och drack.. en del.. ja.. det förklarar ju varför jag är törstig som en kamel idag!! Haha.. shotade jag vet inte hur mkt tequila.. trodde jag inte ens skulle klara en men sen va de inte så svårt haha!! :D Träffade 2 eller 3 norskar och så var vi några svenskar med!

Hade grymt kul iaf :)) Härligt folk!! Campus är verkligen rätt val de känner jag :D ja om varje helg ska hålla på såhär haha!!

På tal om fest.. tror jag behöver handla lite kläder.. har brist på den varan.. FÖR EN GÅNGS SKULL! haha :D Mamma du behöver inte skicka mina chinos, H&M har det här :)

 

Uppdaterar lite senare :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0