Torsdag

 
Ni får mina fötter på bild med :) Här är bara några av de universitet jag pratade med igår, San José och Western är mina första val :D
 
Sitter just nu hemma på lunchrast, haft spanskaprov nyss.. gick nog helt ok! Lite klurigt är det för jag har inte haft orken till att plugga just det.. men tog igen en del igår, plus att jag ska verkligen ta tag i det ordentligt, men det blir ju svårare hela tiden :P 
 
Strax blir det drama och film, vi ser på Into The Woods, en teaterföreställning om sagofigurer, mycket bra!! Senare är det European club möte och jobb! Ska ge mig iväg och träna också, måååste!! 
 
Hejsvej

Plugg all day long

Godväll!
 
Märkte att videon inte går att se, kan vara då den ligger upp på en facebooksida som man måste vara inbjuden till.. rackarns!
 
Annars så är det mest plugg denna vecka.. Flyttade i måndags till en annan lägenhet :) Känns riktigt bra! Kan faktiskt sitta i vardagsrummet och plugga nu vilket jag inte kunde i den förra då det alltid var massa folk över eller spelades hög musik på tv osv osv.. Så nu e jag lycklig :)
 
Måste även säga att jag slutade cheerleadingen, den tog alldeles för mycket tid och var väldigt stressande med träningar och matcher att jag inte hade ork eller lust med någonting längre, skolan hanns nästan inte med och man fick en sur min om man hade ursäkten att plugget var tvunget att komma före.. Så lika bäst att hoppa av.. 
 
Annars idag har jag varit på transfer fair :D fasen va intressant det var! Hittade MASSA bra universitet som jag ska söka, förut var min nummer ett Western Washington University, men nu hittade jag San José utanför Silicon Valley i Californien, den lockar oerhört :) Plus att kostnaden var inte så farlig där heller..!! Ihh jag e så förväntansfull, vill börja nu med detsamma!! 
 
Så mina val är just nu
Western Washington University
San José State University
Arizona State University
California State University
Pacific Lutheran University
University at Buffalo
 
Skitbra att ha en massa universtitet att välja mellan och ansöka till. Jag, Mathias och Ann ska åka och göra TOEFL test i mars tror jag så att vi har gjort det ifall några universitet kräver detta. Ska försöka få till lite scholarships också, hur jag nu ska gå tillväga med det :)
 
Nu blir det åter till plugg, spanskaprov imorgon och matteläxa.. Längtar så till helgen, på fredag ska vi till Supermal (ska äntligen skaffa en fisk, haha) sen ska jag och mina roomies göra pompa, bea och kött (vegetariskt för min och Amis del). Sen på lördag ska jag försöka komma med på Boeing Trip, och på kvällen blir det lite partaj i min gamla lägenhet. Söndag blir det säkerligen något också, men även lite plugg så jag inte behöver stressa för mycket under nästa vecka..!!
 
Kanoners... Ha de fint :)

GRCC cheerleaders + Thomas Jefferson High School cheerleaders

 
Under halftime på basketmatch! :)
 
 

Trampoline Nation

Tjolahopp!
 
Dåligt på uppdateringsfronten ännu en gång. Mycket jobb, träning och skola!
Dock kom vi iväg på trampoline nation igår (onsdag). Massa studsmattor, bara o hoppa skitkul :D försökte mig på lite volter men kan bara framåt, haha..!!
 
Annars har jag haft fullt upp idag som alla torsdagar i princip :P Först skola, hem snabbt och plugga en knapp timma, iväg på möte för våran European Club här på skolan (jag är sekreterare så jag måste närvara vid alla möten på torsdagar) detta äger rum kl 3 när jag egentligen ska jobba 3-5 så jag jobbar där första timmen istället, sen tillbaka till IP office och få lite arbete gjort, sammanfatta mötet och mejla till alla som ska ha det. Fick feedback idag att jag gör ett bra jobb iaf :) gladde mig! Sen KUUUUUUTA hem för vi hade träning kl 5. men jag slutar 5 och kom iväg hemåt 4.45... ihh.. va tvungen att köpa nätkabel med så nu kan jag äntligen använda min dator och uttaget till internet i mitt rum, WiFi i mitt rum är dåligt så.. nu kan jag skypa utan problem.. Sen hem byta om och springa till tjejerna och Björn som väntar på mig. Iväg och träna, ASKUL idag, till kl 7. sen hem och plugga :P
 
Vi gör en grymt dans, verkligen! ska uppträda på Thomas Jeffersson High School imorgon med dem tjejerna för dem behöver lite extra folk. Och sedan för vårat basketlag på lördag. Såå taggad! Dock behövde jag lära mig hela rutinen och dansen på ca 5 minuter för att verkligen kunna göra min del under träningen.. men det lyckades jag med!! Dansen sitter som en smäck nu, så jag e nöjd :D 
 
Däremot behöver jag VERKLIGEN träna mer, haha.. jag som skulle hålla igång så bra efter PE klassen i höstas.. näe, jag ska börja gå på min en-timmas-break på vardagarna för body toning, core och yoga. kan inte göra mig annat än gott så :)
 
Känns som jag har så mycket att skriva ibland, även om det bara är struntprat ibland! Men skönt att bara skriva av sig då och då.. Men i musiken idag, gick sååå bra! Jisses vilka höga toner vi sjunger som är sopranos. Aldrig tagit en sådan ljus ton i mitt liv tror jag.. men det funkade :D Ska be någon filma oss när vi uppträder i mars så jag kan lägga ut det här :) 
 
Grymt taggad inför nästa termin också, ska välja Drama och musik ännu en gång, denna gången är det teater istället för historia inom teater. Så den terminen kommer bli speciell, för vi ska sätta upp en musikal och registrerar man sig på dessa kurser kommer man automatiskt med i den, fasen vad kul! Även om jag gillar vanlig teater, så var ändå en musikal det sista jag gjorde på gymnasiet, så att få göra det igen känns jättespännande!
 
Näääe nu ska jag inte uttråka er mer med mitt skrivande.. GOD NATT :)
 
 
 

istället för..

...bilder på presenter som faktiskt inte är så roligt att se, kommer lite bilder från när vi cheerar på basketmatcher :) enjoy!
 
 
Från våran senaste show :) ni kan ju lista ut själv vem som är jag haha..!! God natt! och god morgon Sverige!

Tröttis

Något så fruktansvärt trött! Var en dålig student och skippade första lektionen.. Vaknade av mig själv kl 8.10 imorse, börjar kl 9. Men kunde fortfarande inte hålla ögonen öppna, käkade frukost och gjorde mig iordning men somnade nästan ståendes. Därav sov jag till 9.30 ca.. Men ändå kunde jag inte hålla mig vaken vid matten nästan. Sjukt!! Vad händer? La mig ju kl 12 iaf. Ikväll är det cheer för basketlagen, 4-10.. Därav 2h plugg innan kl 4 och två timmars plugg innan mina läxor är due kl 11.59 ikväll.. Ja e sjukt stressad.. Förlåt mig som klagar, jag är fortfarande glad jag studerar här och alla aktiviteter jag har, men ibland rinner det över.
 
Haft 3 prov denna vecka, 1 kvar imorgon, matte. Så jag har 4 matteläxor till inatt och fredag.. sigh.. och spanska på de :)
 
Frågade snällt om jag kunde komma på sista matchen och cheera men då fick jag ett "hot" att hon ställer in alltihop om jag inte är där (ja vi har 1 som inte kommer redan) så visst förstår jag men skolan känns viktigare ibland.. Jaja, jag får plugga räva av mig :) de ska gå!!!! har suttit nu på min rast så ska springa iväg på lektion nu!
 
Ursäkta mitt klagande igen! Skriver imorgon :)
 
Hejsvej

Glad Marie

För vi beställde indisk mat! Saaaatan så gott de e :D Tikka masala, vegetarisk! mums!!!
Bilder kommer nog upp vid ett senare tillfälle, läxor så de räcker och blir över..!!

study all sunday long

Japp, hela söndagen går åt :P Turligt nog är den inte slut ännu!
 
Kämpat med min matte, så skönt att inte ta en accelerated kurs i matte denna termin. (Läste två mattekurser på en termin i höstas dvs 5 veckor matte 72, 5 veckor matte 97) Dock lyckades jag pricka in två 4.0! :) Nu läser vi normalt tempo och jag förstår så mycket mer! Det makes sense :)
 
Så matten blev jag klar med och nu är det Drama som jag har prov i imorgon som jag läser. Det är intressant, delvis för att min lärare är G R Y M! Han är före detta skådespelare sedan många år tillbaks så han har mycket kul att berätta :) Sen gör han allt så mycket mer intressant att lyssna på. Vi har bra diskussioner i klassen. 
 
Han berättar lite om Andy Warhol som han var bekant med, coolt!
Även i min concert choir som jag tar i vinter, läraren där är grym hon med :) Hon är professionell sångerska och känner Gladys Knight som hon jobbat med sedan 80talet, hur grymt är inte det?! Gladys Knight sjunger License to Kill från Bond om ni inte känner igen namnet.
 
Anywho.. Ska väl återgå här, kan slänga in en bild på mina fina presenter jag fick i fredags förresten :) Gör detta imorgon dock!
 
Godmorgon på er därhemma!

Bilder

Kl är efter 1 på natten och jag tänkte plugga medan det är full rulle i vardagsrummet med hög musik och fest.. att dem orkar :P Ja, jag är väldigt trött på att vi har fester här jämt.. Vi bestämde alla 4 att inte ha det här med utan någon annan får ta över, men ändå så blir det här. haha.. orkar inteeeeeee!!
 
Men till något roligare får ni lite bilder. Från cheerleadingen, hejat på basketmatcherna :) lite fest och annat!
 
Kollade på Seahawks match! Football! Dem vann :D dålig bild dock..
 
Mesta av gänget samlat!
 
Här kommer nyårsbrudar! Veronica, Ami och jag!
 
Här har vi stiliga grabbar! Ja, vi tvingade Koen att byta om! två sista bilderna höll Max och Veronica tal. Vi hade skrivit ett om killarna och killarna ett om oss tjejer :) Så kul!
 
För dem intresserad (Sara? haha) min nyårskyss ;)
som senare slutade såhär...
Jag dör! haha
 
Jag och Veronica på våran första match vi hejade på! Jag va sååå glad efteråt :D
 
Fick besök av denna attraktiva man! :*
 
Sista bilderna är från födelsedagsfirandet i fredags! Det var för Kyle, Veronica, Robbin, Jakob och mig som alla fyller i Januari :) Jag och Ann-Kristin köpte bubbelplast till killarna och ni ser hur förtjusta dem är i det.. hah! Kyle fick en lapp bak på tröjan, Made In China..haha! Sen så kom Kyle och smetade tårta i ansiktet, ja detta har hänt förut och det brukar bli fight :D och inte ska väl jag smeta tårta i ansiktet på honom? Näe, jag drämmer hela tårtan i ansiktet på honom :D dock var jag inte beredd på den payback som komma skulle. Veronica sa "hey Marie?!", jag vände mig om och fick den andra tårtan i nyllet.. och här i USA har dem ju enbart socker i tårtan.. Så.. ja.. ni kan ju tänka er hur svårt det var att få bort det från ansikte och hår.. haha! Slutade med en dusch när jag kom hem. Men kul hade vi :D la mig kl 5 på morgonen och vaknade 10.. urk..
 
Idag har det BARA varit lugnt! Försökt plugga inför alla prov som är nästa vecka men får cramma in det imorgon.. gah! Seahawks game imorgon igen dock :) Köpt seahawksmuggar till oss som bor här inför detta :D Brad var glad!! Nu blir det sängen, tänker inte läsa en rad innan det.
 
GODNATT :)

Lördag

Ja e så dålig på att uppdatera just nu.. Men, vi hade födelsedagsfest igår (vi e 5 som fyller i jan. så jag har det som ursäkt för tillfället hehe..) dock uppdaterar jag senare ikväll så ni har något att läsa när ni vaknar imorgon sverige :)
 
Tack o hej!

RSS 2.0