SOMMAR!

Hej! Long time no see..
 
Här är det över 30 grader varmt dem kommande dagarna. Idag spenderades i Seattle, sjukligt varmt säger jag bara!! och jag bar jeans! What was I thinking??
 
Anywho, jag och Max startade vi scandinavian store, mkt lycklig Marie! Sen vidare mot downtown Seattle.. Satan vad jag slösat pengar idag.. men, ni ska få se!
 
Köpte en grön skjorta på H&M. Sen två böcker på Barnes & Noble, Bröderna Grimm's alla sagor i en bok. Även en baseball bok! love it.. och till de bästa, ett par ray ban brillor! Som jag suktat.. nu är dem mina! Detta blev möjligt då jag fick sjukt mycket pengar tillbaks efter att i onödan betalat en försäkring från skolan och sedan även  "droppat" två kurser som var online, det var för svårt online så bestämde mig för att ta en till termin här på GRCC i winter istället :) yay!!
 
Beställde även en bok till papsen som fraktas till Sverige as of now.. sen beställde jag en sak till mig själv som jag visar nästa vecka. ja sen är det nog med shopping!
 
Denna veckan har lektionerna börjat, jag läser geologi och så har jag en joggingkurs. riktigt intressant och roligt! Geologi där läser vi om vulkaner och studerar olika sorter. Joggar gör jag även varje dag i en timma.. jobbigt med all luftfuktighet nu, det är som en regnskog här :)
 
 
 
Haha det är Max ni ser på bild i mina brillor! Och såhär är vädret nu :) kl är 9 på kvällen!
 
Imorgon blir det bröllop för Angelica :) Och på söndag blir det wild waves park!! :D badaaaa!!!

Glad Midsommar!

Idag ska jag till Trader Joe's med Akane. Senare ikväll blir det hem till Eliane för att fira midsommar, ska se om jag kan få med lite mat bort dit att bjuda på, ngt så enkelt som potatis, veggie köttbullar och creme fraiche :P simpelt!! Ska försöka mig på en midsommarkrans med om jag kan hitta material :)
 
 
Här får ni lite bilder från dagar som varit!
 
 
Helgen spenderades med musikalgänget, åkte och kollade på Jason's konsert, där Mr. Bayer våran lärare i musikalen var dirigent :) Sen åkte jag och Pavlo hem till Elyssa, se vilken söt hund hon har! lilla Belle.. Eftersom det var fars dag där så käkade vi lite mat med hennes familj och spelade kasta hästsko med dem :) väldigt kul dag! Sen blev det en sväng hem till mig för film.
 
Fick ett superfint paket av mamsen i förrgår, massa fina grejer <3
 
Igår sa vi hejdå till Jaime som åkte tillbaks till Beijing över sommaren för att i höst börja i Philly..  :(
 
Idag vet ni redan vad som händer :)
 
Hejsvej!
 

Nytt hem!

Godmorgon Sverige!
 
Just nu sitter jag vid köksbordet och äter frukost, med utsikt över bakgården och husets veranda och hot tub! De ni :D Plus soligt väder med 18 grader! ska bli varmare :D
 
Har varit lite fullt upp här därav dålig uppdatering. Men, igår var jag ute i Tacoma med Ariana! Sjukt kul och träffade så mycket roliga människor. Det komiska var att när vi satt på en bar kom min klasskompis in, haha, känns så sjukt att man börjar lära känna folk från alla möjliga ställen och "bumpa" in i dem på de mest random ställen! 
 
Slänger in några bilder för er här så uppdaterar jag senare :) 
 
 
Jag och Mackenzie lunchade i Downtown Auburn i torsdags, han visade mig en bookstore där det springa omkring lösa katter, så glad jag blev :D ska definitivt dit mer gånger! saknar ju Torsten så mkt!
 
 
I torsdags kväll hade vi lite avskedsmiddag för Carlo som flyttar till Philadephia för universitetsstudier. Gick till Joeys Restaurant, satan i gatan vilken god mat och efterrätten ska vi inte ens tala om!! Cloud 9!
Han testade även the hurricane simulator, haha :p
 
 
Och igårkväll var jag och Ariana på krogrunda! :D
 
 

crazy couple of days!

 
 
Ja denna helg har verkligen varit galen :) och galet kul!!
Började ju med sista showen av Bye Bye Birdie, som var en succe må jag säga! Publiken var verkligen responsive :) Skrattade åt allt och, jaa, helt underbara vilket gjorde våran sista show helt underbar för oss med. Vi fick även tårta av directorns mamma som inte kunde vara där, så emellan de två akterna åt vi den :D
 
Efter detta åkte vi allesamman som kunde till McDonalds för lite käk och vidare till Tashi och hennes hus som ligger PRECIS vid en sjö, ja hon har en brygga med rutchkana, trampbåt, gummibåtar och såna där ringar att bada med. Så vi hoppade i vattnet, kan jag tillägga att detta var runt 12 på natten?! Vattnet var så skönt! Sen tände vi en brasa och lekte lekar :)
 
Dagen efter så började det lugnt, kl 3 möttes vi upp på campus corner apartments där jag bor. Vi grillade, spelade twister och sedan gick hem till Azia där vi lekte fler lekar haha.. Sen gick vi tillbaka ett par timmar senare och grillade igen.. sen tillbaka och såg på Hot Rod :)
 
Igår, måndag, så möttes vi igen!! Denna gången hemma hos mig, vart lite velande fram och tllbaka för att mina rumskompisar är väldigt bra på att göra saker obekväma för andra. Vi hade jättekul tillsammans och så öppnar dem dörren och säger nu ska vi kolla tv. Så dom körde ut oss. Det gör mig så arg att dem alltid tror att dem bestämmer här och äger hela lägenheten. Därför är jag SÅ GLAD att jag flyttar om någon dag :)) Mina kompisar tyckte också dem gjorde hela situationen obekväm. 
 
Sen väntade vi i Josh's bil i någon timme, gick upp i mitt rum och väntade till mina rumskompisar hade lagt sig så vi alla kunde gå och lägga oss i vardagsrummet. 5 pers sov över här på golvet haha.. helt underbara :)
 
Idag blev det en sväng för milkshake och nu tar vi en kort paus :P Här kommer bilder!
 
 
 

Last show!

Ikväll är det sista showen med Bye Bye Birdie! Kommer sakna detta så otroligt mycket. Hela gruppen är bara bäst :)
 
Ska ge allt men göra det bra ikväll, våra lärare har sagt ge 92% alla andra gånger så vi orkar sista showen hehe.. så nu gäller de :D 
 
Här kommer lite bilder från gårdagens show, har två outfits för denna, en för New York tjejen jag spelar och en för karaktären Alice i Sweet Apple, Ohio :D denna är för NY!
 
Ja självklart tar jag ego bilder på toan!
 

Sveriges nationaldag!

Idag är dagen D. med det menar jag alla mina inlämningar och prov..!!
 
Igår var en riktigt upptagen dag, måste säga att värmen är tillbaka :) tror det var nästan 30 grader igår, Anna och jag satt utomhus och gjorde matteläxan och det känns som jag fick en del färg, hehe!
 
Det ska fortsätta vara över 20 grader hela veckan!! :D
 
anywho, igår Hade jag concert choir performance, vi sjöng sånger från Newsies och Les Miserables, gick jättebra! Hadet ett par vänner som kom och kollade. Jazz voices sjöng som vanligt efter oss och dem är så sjukt duktiga! Heather som går i min dramakurs är helt otrolig. 
För att inte tala om Kelly min lärare, berättat om henne förut, men igår sjöng jazz voices en av hennes sånger som var så ruskigt bra, och nu kan jag inte hitta den online!!
 
Sen när jag kom hem kl 10 på kvällen satt jag och skrev klart min 6 sidiga research paper som ska in idag, var klar kl 1.40 på morgonen, sen pluggade jag matte för jag har prov nu kl 8 i det, även läxan ska in.. stress stress men detta är enda stressen jag har sen har jag bara prov i matte, sista, på onsdag nästa vecka.
 
Ooooch på torsdag nästa vecka flyttar jag :D längtar! 
 
Men, nu ska jag ner och plugga lite så jag vet vad jag gör på matteprovet haha.. ha en bra nationaldag, idag ska vi svenskar som kan ses fira det ihop :D
 
 
Igår efter skolan så satt en ekorre jättenära och smaskade på bröd, sen tappade han hälften men hoppade inte iväg utan jag fick ge tillbaks det :) dem e så orädda här!!
 
Sen hade jag ju som sagt concert choir performance :)

Bye Bye Birdie

Hej!
 
Just nu är det verkligen en upptagen vecka. I helgen hade vi premiär av Bye Bye Birdie, gick så sjukt bra!! nervositeten slapp nästan direkt :) 
 
Imorgon har jag och tre klasskompisar en 35 minuters presentation, har övat här hemma nu ikväll, Max är en bra talare så han har hjälpt mig en massa!!
 
Torsdag har jag en 6 sidig uppsats due, matteläxa och matteprov..ugh skjut mig typ.. :P Meeen sen är det Bye Bye Birdie som gäller igen :D
 
Här kommer lite bilder från helgen! Ps. jag älskar när det är massa att göra, då känner man inte att man suttit och gjort ingenting! :D
 

RSS 2.0