En drös med bilder!

Lyckades få 3.5 i GPA och därmed blev inbjuden till Phi Theta Kappa!
 
 
Kan ju inte säga annat än att jag är taggad för graduation i juni!
 
Shoppade igår en sväng, köpte denna klänning (på rea!) som jag ska ha under Homecoming Dance på torsdag :)
 
VAD VIDRIGT!! syrsor!!
 
köpte en hookah! eller vattenpipa som vi säger, en mini :) vi provade den här hemma igår, satt och hade det gött i garaget :)
 
Fine Katrine hittade norsk vodka i Muckleshoot! själv hittade jag detta....
 
:D
 
Muskaan och jag tog en roadtrip till Neely Mansion, 10 minuters bilväg ifrån oss ca. Detta var byggt 1894 och är det äldsta huset i Auburn skulle jag tro? Dem först som antingen byggde det eller iaf som bodde i det var en man från Schweiz och hans svenska fru :D ganska coolt! 
 
Idag är det söndag och jag ska göra läxor, imorgon är det president's day, så ingen skola :) så skönt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNÖ!

ÄNTLIGEN har det snöat här :)
Snöat hela dagen, nästan och vi är överlyckliga här, iaf jag och Muskaan. Det är vi på bild :)
Men oj vilka problem det blir för amerikaner att köra hehe..
Vi var i Kent och Covington och shoppade lite, sen när det snöade som mest, och det var knappt något på marken då kanske någon centimeter. Då ser vi en bil i diket, flera med alla blinkers på som inte kommer upp för en lätt sluttande väg, inga vinterdäck! vilka omvägar vi fick ta haha. vi hade en bra bil iaf med fyrhjulsdrift. Så kommer vi till en korsning, och där var det fullt kaos. MINST 10 bilar stod överallt i korsningen för dem halkade omkring med bilen och krockade. jösses alltså. tog oss över en timma att åka en 15 minuters biltur hehe.. men kul hade vi ändå. Sen blev det att äta lite indisk mat, se på the notebook och gå ut och göra snöänglar. Sedan joinade även Muskaans man David och min rumskamrat Darak. Vi hade riktigt skoj :D kl 1 på natten fick vi för oss att göra detta. Åh vilken bra dag det varit :D
 

SEAHAWKS!

SUPER BOWL WORLD CHAMPIONS! SATANNN VA GÖTT!! :D Seahawks 43, Broncos 8 haha!

Super Bowl Sunday!

Hej!
 
Idag är det Super Bowl! Och Seattle Seahawks spelar! Dem möter Broncos (Denver, CO) i New Jersey. En vän till mig är där just nu och ska kolla, häftigt :)
 
Själv ska jag vara hemma med Karoline och Katrine hos mig med mina hyresvärdar och heja fram Seahawks. Igår förberedde vi gröna och blå jell o shots och även lite födelsedagstårta för mig och David haha. Ska beställa pizza och dricka öl :D SÅ taggad på detta. Det börjar inte förrän om 1,5h men ska väl börja fixa strax.
 
Ska ta bilder denna gången iaf och försöka lägga ut dem här.
 
Så, halv 1 inatt får ni börja heja på Seahawks!!

RSS 2.0