Bilder

Nu kommer en blandning av bilder, vad lätt det är att lägga bloggen åt sidan ibland. Bilderna är från mitten till slutet av maj.
Jennifer och jag pluggade i solen till grabbarna kom för lite BBQ
Var på headphone disco :) Dock var jag bara med på kvällen!
Lite matlagning :) Här bor jag!
klyftpotatis, veggieburger, tzatziki och vitlöksbröd! mmmmm
:)
Sumobrottning med jennifer!
OSLAGBAR bild på Jennifer haha!
Får ladda upp lite mer sen har snart lektion :)

Wild waves

Wild waves theme park!
Där var jag och Jennifer idag :D var meningen det skulle vara en bild på det men bara halva kom med.. dålig uppdatering jag vet..
Åkte dem flesta rollercoasters och även SKYDIVING! så jäkla coolt va de!! :) vet inte hur många meter vi var upp i luften men högt va de iaf.. (bilder finns på facebook). Jag fick "pull the trigger" när dem sa till, drog jag och då föll vi :D vilken känsla!!
Lång dag, men toppen va den!!! :)

Hahaaa

Läste igenom mitt inlägg som jag skrev imorse, var jag riktigt vaken tro? Helt osammanhängande. Jag ber om ursäkt! :P
Nyss hemkommen efter en mördarlöpning i ett trail som går upp, ner upp ner UPP UPP UPP UPP UPP UPP UPP UPP UPP... Benen är som spaghetti och de backarna alltså.. OMÖJLIGT att springa i dem.. man får gå.. helst vill jag krypa.. men vi gjorde de :) Efter va de lite annan träning..
Sån bra dag idag, fick tillbaka ett quiz i english reading vi gjorde i fredags, 100%, ni anar inte vilken boost det är för självförtroendet :D
När jag kom hem så va de "build/decorate your own cupcake" de gjorde vi :D så fint, och så GOTT! min första riktiga cupcake här!! :D
Nu blir de dusch, food-market och sen partaj :D Ha de toppen! och GRATTIS på födelsedagen miss Maria :)))

Fredag!

Jag undrar om det är några som fortfarande kikar in här..? Blir dåligt med uppdateringar då jag mest lägger ut allt på fejan ändå nu.. Så mkt enklare.
Det börjar närma sig finals här, slutspurten! Så det är plugg för full rulle.. Men på helgerna finns de tid för roligheter :) Igår var det ett event här på CCA, live-band, tävlingar, snacks osv :)
På måndag är det memorial day, inga lektioner! Wiiiie, så jag och Jen ska åka till Wild Waves :D typ som skara sommarland!! Ska blir riktigt kul.
I helgen blir det är även southcenter mall tror ja :) Mkt som ska hinnas med nu!
Är klar med en kurs iaf, International Student College Experience, det är skönt. Även om det var en bra kurs, så är det bra att kunna fokusera på de andra kurserna nu, eftersom att denna inte är några credits. Vilket vad jag förstått alltså inte kommer synas på mitt GPA. Många har känt att denna inte var lika viktig som alla andra kurser. Jag tycker självklart man ska respektera lärarna som faktiskt vill ge oss en bättre start på college. Hur man är successful, vem vill inte vara det? Men, jag läser 4 andra kurser och har final projects just nu, så åhh så gött att jag fokusera på det. Aldrig mer tar jag 5 olika kurser, det funkar, men jag stressar ihjäl. ibland.
Så, i danskursen är projektet att vi ska göra en dans, ska även ha test på balett orden. 11 juni due. Akane och jag dansar tillsammans :)
Har även börjat med det sista i Art class, det är kul! Ska bryta ner formerna i en bild jag har valt till gråskala osv.. kan visa mina projekt senare när allt e klart :) Vi ska göra en bok sen av alla bilder. Även detta due 11 juni.
Sen är det lite annat due samma dag och test osv.. Men jag gillar ändå att det är full rulle, för jag har ju verkligen lärt mig vikten av självdisciplin. Terese vet vad jag menar. haha..!! Känslan av att bli klar med alla assignments i tid alltså! :D
Idag då, nu är det ju fredag, jag har inte gått upp än.... Ska till skolan lite tidigare och skriva ut enn uppgift som jag ska lämna in, sedan ha ett test. Ska även möta upp en kille som vill lära sig svenska och prata om svenska universitet. Träffade honom för ett tag sedan för han ska ansöka i Sthlm så jag hjälpte lite hur det går till. Det är kul ändå. Kanske ska satsa på tutor i höst??
Jag och Jen ska även ut och springa en sväng, vädret är fint så :) Sen får vi se va de blir, jo.. fest hos några norrmän va de nog :D hihi.. Detta kommer jag sakna över sommaren, att det händer saker hela tiden. Det sa min bror med, det blir FÖR lugnt när man är tillbaks i Sverige.. Hm.. Får sysselsätta mig helt enkelt :D
Nu blir de frukost!!

å nu så vill ja sjunga...

...att sommaren e så jäkla skön! Som jag längtat :) Ne, kan bara inte få nog av de fina vädret, hoppas de är sommarväder hemma i sverige när jag landar!!
Idag har det varit kort skoldag, och nu är det mestadels plugg. Ja, det är enbart plugg as a matter of fact..
Jag och Jennifer skulle anmäla oss till river rafting eventet som är i slutet på maj, men de va fullt :/ Så vi står just nu på waitlist.. ska vara vid bussen på morgonen och hoppas på de bästa iaf :) Men däremot anmälde vi oss till en theme park som heter Wild Waves den 28 maj, de är memorial day den dagen så inga lektioner :))
Annars har dagarna varit bra, är så grymt glad över mina resultat i reading class.. har fått 100% på det mesta, vissa uppgifter har jag kunnat göra om som varit mindre bra och fått bättre resultat. Även fått reda på vad vi ska göra i dansklassen, jag och Akane ska göra en dans tillsammans och visa upp för varandra under finals.. ska bli kul, ska bara ha tid att börja med det :P Lite mkt som vanligt men attans den som ger sig alltså! Jag lyckas bli klar iaf, även om jag får stressa som en gnu ibland :)
I lördags va de härligt, vi åkte och spelade paintball, såå svettigt! och satan va rädd ja va, kulorna gjorde ju så jäkla ont, så jag höll mig undan från dem haha :D en del var snipers så vi fick gå omkring och hitta dem.. såå kul! Efter det var det BBQ med vännerna :)
Söndag va de ÄNNU varmare än lördagen, jisses.. vi.. ja va gjorde vi? ja kan inte komma ihåg.. haha..
JO! vi la oss i solen och pluggade, sen va de BBQ igen.. haha :D
Ska återgå till plugget nu, ska försöka skriva lite oftare!!

Avengers

Godkväll :)
Nyss hemkommen från bio @ Kent. Vi såg Avengers :) Riktigt bra, och rolig film!!
Käkade glass med, coldstone.. mums! :D
Imorgon är det dags för paintball.. hjälp..
Just nu är det lite tvätt och plugga hemma hos Jennifer! Lite o göra.. hoppas allt e bra med er :))
Soligt o göööööööött :D

Dåligt med uppdatering

Hallå!
Har blivit dåligt med det ja, skolan tar upp mest tid. Men kan ta och berätta lite vad som hänt för er som inte har facebook sedan jag numera lägger upp bilder där.
I fredags var det comic con :) De va kul! Inte så värst många utklädda men jag och Jennifer gick all in iaf :)
Lördagen, vad gjorde jag då?! Jo just det ja, jag, Jen, Brad och Koen gick till Kyle och tränade, och solade.. och, hehe Brad stackarn han hade aldrig solat solarium förut.. Han fick två poletter av Kyle, en är 12 minuter och jag o Jen har bränt oss en del på det.. Farligt! Så, brad, 24 minuter.. Detta var i lördags och han är fortfarande en kräfta! HAHA... Han har fått skaffa aloe vera lotion för att lindra.. Han blir nog brun så småningom :)
På lördagen sen blev de lite partaj hos Brad, det var ju cinco de mayo:) ÄNTLIGEN fick jag tacos, som jag saknat det. mums! Vi spelade lite spel och umgicks.
Söndag var ägnat åt plugg vilket inte gick så bra. Spenderade dagen hos Kyle för oj vilket fint väder de va, vi satt på balkongen och pluggade.. testade milkshake från Herfy's, såå gott, men nästa gång provar jag oreos smaken :)
Måndag, skola, pluggelipluggplugg osv.. Samma med gårdagen, kämpar för o bli klar med inlämningar i tid, och jag lyckas iaf det är ju skönt!! Gick en promenad i spåret med Jennifer och Koen :)
På torsdag är det registrering av kurser för hösten :) Om det blir som jag vill väljer jag två mattekurser sammanslaget till en för att bli klar fortare. Även Eng&101 som är college english. Ett krav att läsa. Sen får vi se om jag väljer ngt mer.. kan räcka..!!
På lördag hörreni, då blir det paintball.. JAG ÄR RÄDD.. Haha:D

May the fourth be with you

Sitter här i mitt nystädade rum :) Det är nog ibland det bästa, det luktar gott (nja, mest bränt efter dammsugaren)! Imorse var det test på hela boken i Reading class som vi har läst. Ganska svårt, men inte svårare än man gör det. Bara man hängt med och läst på så, men visst, det var fortfarande lite svårt.. Läraren har sagt att vi ej ska memorera något för det går inte ut på det. Ändå så ska man lista olika länder och crops och berätta skillnader osv.. Vi får se hur det går :)

Känner mig lite stressad fortfarande för jag ska göra om en uppgift plus två andra uppgifter till på måndag. Så idag skippar jag psykologiklassen för den är inte baserad på attendance så jag kan kolla lärarens hemsida och hänga med för vi startar nytt kapitel idag. Så jag kan fokusera på mina andra arbeten, det är en positiv sak :) För jag vill bli klar så att jag kan ordna min kostym till Comic Con ikväll! Batgirl som sagt, hehe.. Men masken jag ska ha på mig ser ut som kaninöron HAHA..

Igår vart de en sväng till Supermall, var ute efter skor eftersom jag bara har converse (hmm...) och gympadojor och flipflops.. Jag kom hem med ett par flipflop till.... wtf?! Men också en wokpanna och lite silvershampoo så jag äntligen kunde ordna mitt hår :) Anna en vän här i lägenheten bredvid hängde med mig :) Så angående skorna ikväll får jag bli batgirl med converse :D

Safeway kom även hem med mina varor igår, haha jag tyckte det var så kul! Skönt att ha mat i skåpen igen :P
Vafalls, glömde säga att jag fick godis igår från mamsen med!! muuuums, men ska försöka spara.. ska bjuda vännerna med :)

Sååå, nu ska jag nog inte sitta här och uggla mer utan få lite gjort :) Lähähähängtar till ikväll iihhhhh!!!

Slänger upp videon från när Kyle och Brad spelade Kinect, jag är sämst på att filma så ni vet :P
Ursäkta mina fniss... som vanligt..

Lite mer åt det blonda hållet nu, e du nöjd nu mamsen? :P

Ska få bort mer av de gula/orange

 




RSS 2.0