Brandi Carlile @ Benaroya Hall, Seattle

Vilken kväll!! Jag är i extas!!
 
Har ÄNTLIGEN fått se Brandi Carlile live i Seattle! Kan inte annat än säga att jag fullkomligt älskar ALLA hennes låtar hon gjort, dem rör mig på ett sätt som ingen annan musik kunnat, texterna är bra och det bästa när jag såg det live är att jag kan alla låtarna :)
 
Visste i princip vilken ordning dem skulle spelas med men att bara få höra hennes röst live är ju underbart. Ni ska bara veta vilken power hon har den kvinnan! 
 
Tvillingarna Phil och Tom Henseroth som hon spelar med är slående lika röstmässigt till Simon & Garfunkel, dem brukar sjunga Sound of Silence, men idag sjöng dem Love Hurts med Nazareth istället.. såå vackert!!
 
Kan verkligen inte beskriva alltså.. 
 
Men en sak som jag såg fram emot som jag inte var säker på om hon skulle göra var att hon spelar Turpentine, en sjukt bra låt. mitt i den så delar hon upp salen i tre delar och låter publiken sjunga tre olika stämmor. och vi fick vara med om detta!!! Har lite av det på film men är jag själv skulle sjunga var det ju roligare att bara vara med om det :) Men ooohhh vad jag är nöjd med detta avslut på en söndag :D
 
 
Ett gäng bilder från ikväll (25nov) för er :)

Thanksgiving!

Godmorgon.
 
Idag är det en riktigt solig söndag, och jag ska på konsert ikväll! TOPPEN! Brandi Carlile spelar i Benaroya Hall, Seattle. Jakob följer med mig som sällskap..!! 
 
Annars så var det Thanksgiving i torsdags, så vi har haft en långhelg. Dem flesta bilder finns på facebook, ska få några fler av Björn också men några får ni se här :)
 
Vi var ca 20 pers som lagade mat och åt tillsammans, vi gjorde lite var. Hyrde community room på CCA. det var riktigt roligt! Alla var uppklädda och fina :) Lekte lite lekar också.
 
Börjar närma sig slutet på denna terminen nu :D ihh så skönt! 
Just ja, i fredags vart det mys, vi hade glögg och pepparkakor + julmusik, vilken julstämning haha!!
 
Jag måste nog öva lite på min hållning, men här är vi, 3 av 4 rumskompisar!
 
Mary, Veronica och jag

Detta var inte ens all mat! Borde var fullt! :p
Snygga killar!! Jaime och Kyle var inte där än dock
 
Senare kl 12 på natten blev det Black Friday shopping! Åkte till South Center och sedan Supermall, var hemma kl 7 på morgonen.. hehe.. :D
 
Strax iväg på en springtur i de sköna vädret och sedan iväg till SEATTLE!!

Ledig!

Hallauu
 
Imorgon är en toppendag! Ingen engelska kl 9, ingen matte kl 10.. alltså börjar jag kl 1 med konditionsträning :D
 
Dessutom kommer Thomas hit från PLU, han läste på GRCC förut, ska bli så kul att se honom igen! Så party blir det..!! 
 
Minns aldrig vad jag gör så har inte så mycket att skriva för tillfället, hehe..
 
Ska väl slänga på Monsters Inc, eftersom jag ska skriva en 10sidig uppsats om detta.. uhh.. tur det är en tecknad film iaf :D
 
Godnatt!!

Freedaaa

Go'kväll!
 
Idag har jag och Madde sett premiären av Breaking Dawn part 2. Den var .. sådär. Jag gillade mest bara att vara på bion, alla va supertaggade märktes det! För när filmen började så tjoade alla! Sen som vanligt på amerikansk bio när något bra händer är det WOHOOO och klappa händerna. När Taylor Lautner och Rob Pattinson kommer upp på bild är det busvisslingar haha :D
 
Vad har jag gjort annars? Jag vet faktiskt inte.. Pluggat, pluggat lite mer och sen pluggat.. Men jag har också haft min första cheerleading träning idag. Lärt oss 4 nya cheerdanser och så fick vi lyfta lite flyers! :D Det kändes lite i handlederna men jag vänjer mig! Ahh som jag saknat detta :) Vi fick också prova våra uniformer som ska beställas.. + träningsoverall som vi får. Ihhhhh så kul!!!
 
Och måste säga, blir så GLAD varje gång jag får kommentarer från personer som är intresserade av att börja på Green River Community College! 
 
(Hanna, du som kommenterade häromdagen, kolla din mejl jag skickade dig ett).
 
Ikväll nu ska jag bara ta det lugnt, kanske sova snart. kl är 11.36pm...
 
Nästa vecka dock, då är det THANKSGIVING! (torsdag) vi blir ett gäng på närmare 30 pers, vi har bokat vårat community room här på campus och ska laga mat tillsammans och ha de gott :) Ska vara uppklädda med.. ihh som jag längtar! Sen på natten, kl 12, drar jag och Mary och shoppar!! Black Friday!! Sjuka reor kl 12am.. AHH PANIIIK! :D
 
HA EN TOPPENHELG!

11.13.12

Kl är just nu 10.52 på kvällen. Jag sitter med matteläxan och hoppas bli klar innan 12 iaf :)
 
I helgen var det långhelg, så skönt! Fredagen blev det fest, lördag fest, söndag lite mindre fest och läggdags hyfsat tidigt.. för att på måndagen åka till IKEA! och för att plugga innan det.. :p
 
Så egentligen är man ju inte så utvilad efter en långhelg som man borde.. Anywho, Veteran's Day på söndagen därav måndagen ledigt. Hade en uppsats att skriva till tisdagen så det spenderades mest med det..
 
IKEA var härligt att åka till dock, svensk mat, JULMUST(!!) och chokladkalender!! Blev hemköp av glögg och pepparkaka med..!! 
 
Annars så är det som vanligt mest pluggande faktiskt, måste vara sjukt tråkigt att läsa här denna quarter men det kommer, jag lovar! Jullov om en månad så då kan jag ladda upp och ta det LUGNT! :D
 
Just nu längtar jag mest till fredag, Twilight med Madde! Det som känns så skönt med är att det börjar närma sig slutet på denna quarter, min final essay ska börjas på nu på måndag, har förvisso redan startat lite.. På tal om uppsats, imorse hade jag en riktigt otursdag.
 
Började med att jag ställde klockan på 6.30 och 7 för att komma upp i tid att gå till bibblan och kolla igenom min uppsats på ca 5 sidor som var due idag. Ja jag försov mig såklart, vaknade 7.40 vilket inte är så dåligt heller iofs.. men seg som jag är kom jag inte iväg förrän 8.30.. Insåg att jag fått beslut från CSN som var bra iofs! Så när jag kommer till bibblan och ska skriva ut uppsats och ett annat papper som skulle in, så slutar ALLA skrivare på HELA SKOLAN att funka... AHHH PANIIIIIK! min lärare är ibland lite otålig med detta, det är vårat fel om vi inte skriver ut i tid, vilket jag håller med om men man sitter ju och finslipar in i de sista.. visst? 
 
Så med svansen mellan benen och förklara, vi som inte lyckats skriva ut fick mejla in allt iaf, PHU! Men är inte det lite höjden av otur? Hehe.. Dagen blev iaf bättre sen, lyckades hålla mig vaken under HELA mattelektionen, som vanligt är ju den 2h. Var nog den extra sömnen där.. hehe..
 
Senare var det gymträning, gymmade med Max och vi körde slut på armarna alltså, fy fasen, kunde inte hålla upp armarna för att tvätta ansiktet senare, inte heller för att hålla telefonen mot örat :p då är det bra!! så taggad blir man inför nästa gymsession! Vi sprang till och från lektionen med.. ska försöka få med honom att springa i spåret imorgon med på cardio lektionen :D Seeeen åkte jag och Mary till Supermall, Helly Hansen har en outlet butik där nyöppnad.. sålde jackor för $5.. SJUKT. men vi missade det såklart, haha..
 
Meeeeen men, åter till matten! God morgon säger jag till er :)

Jag kom med!

:D

Gator cheer!

Godkväll!
 
Sitter här med mina läxor just nu, har dagen ledig då det är Advising day! :) 
Så idag var jag och Veronica på cheerleading tryout! Haha, så kul! Saknat cheerleadingen faktiskt, och jag är HELT slutkörd nu!! Dessa tryouts går inte att jämföra med dem i sverige det är då säkert. Benen är helt skakiga!!
 
I sverige var det stooora grupper som ville göra tryout för MFC (musketeers funky cheer) så vi fick ett mejl efter bara om vi kommit med eller inte, inga riktiga auditions. Dem höll koll medan vi tränade. Men här, oj, kondition, hopp, cheer ramsa sen dela upp två och två för att framföra alltsammans för juryn.. men jag hade kul :D Väntar just nu på att dem ska meddela.. wihoo! 
 
Presidentvalet var ju igår, Obama igen, men hur kan ni missa de nyheterna? Det var bra, hade Romney vunnit hade jag åkt hem.. haha.. Inte bara jag heller :p
 
Anywho, ville bara uppdatera vad som händer lite.. Glöm inte skype!! Vill så gärna skypa med er vänner och familj när det finns tid, kom igeeeen! :D
 
Btw, liten update, tror jag funnit universitet! TROR... WWU (western washington university) eller UW (university of washington) här i washington state.. kan tänka mig vartsomhelst i hela USA annars men.. ja, ditåt lutar det so far :D
 
HEJSVEJ!

Freeedag

God morgon! Är uppe med tuppen idag även fast första lektionen är inställd.. Ha en paragraf att skriva till midnatt ikväll så lika bra att fortsätta nu :) Har ju inte berättat att jag (för er som vet) är klar med första mattekursen av två denna termin, fick iaf ett 3.2 av 4.0 i betyg.. jag e nöjd! Nu är det matte 97 som det heter här som börjat, snäppet mer komplicerat men så pass att jag förstår änsålänge.
Fick även tillbaka min första uppsats i english 101, helt ok där med! Håller på med uppsats nr 2 nu, uhh.. anywho!
 
Idag blir det lektioner, sen plugg och inatt kommer Vid hit från Michigan! Hon va klar här på GRCC i sommar ska bli så kul att se henne igen :) 
 
Uppdateringen här är dålig men så blir det ibland, alla bilder ligger ju på facebook men kanske kan lägga upp något här ibland.. 
 
Nu, frukost! Kanske skriver lite senare :)

RSS 2.0