Sista dagen!

Godkväll därhemma.
Idag är sista dagen på spring break, vi har haft sommarväder dem senaste dagarna :) Underbart! idag är det 20 grader och sol, vilket det ska bli dem kommande dagarna! ska ut och lägga mig i solen idag igen!! Igår vart en galen kväll, jisses.. började lugnt tänkte lägga mig tidigt, slutade med att jag la mig kl halv 6 imorses! Men, oj oj. Min rumskompis däckade på soffan, stenhårt må jag säga.
 
Jag och Max hade så kul åt det trodde jag skulle göra i brallan! Vi målade på honom, och så kittlade vi honom med en bomullstuss i ansiktet, till vi kom på att lägga tandkräm i handen på honom och kittla honom mer, slutade med tandkräm i HELA ansiktet haha. Han vaknade inte heller, han va knappt vaken när han gick upp och la sig igen haha.. Vi la handen i vatten men kom på att han hade redan varit uppe en sväng och ställt sig i dörröppningen till toaletten och kissat överallt, jag skojar inte, det var fotavtryck på mattan. Hahaha.. åh jösses.. när han fick för sig att gå upp så gömde vi oss i oron att han skulle bli arg, men, tillslut stod vi framför honom och följde efter honom till sitt rum och han såg oss aldrig hahaha..
 
Åh, vilken kväll! 
 
Men, ikväll blir det läggdags tidigt, skola kl 8! uhhh.. Jo jag fick mina betyg tillbaks! Sänkte dock mitt GPA pga matten men inga problem ska ta den kursen igen, har fortfarande över 3.0 i GPA så jag är nöjd. 4.0 är högsta betyg och trodde jag skulle nå det i concert choir men fick en 3.8 där. 3.6 i dramahistoria och 3.5 i spanska. yay :)
 
I vår nu blir det råplugg med engelskan och matten igen! Men längtar så efter concert choir igen och nu teaterlektioner :D ska bli så kul! Och vad energi man kommer få med vädret :)
 
Kommer kanske bilder senare från san francisco men dator borde vara sista prio nu i dagarna med vädret. Anywho, GLAD PÅSK!

San Francisco del 1

Skulle kunna bombardera er med bilder och info, men jag tar det lilla lugna. Har nyss vaknat för vi kom hem sent så jag jobbar inte idag fastän jag skulle. 
 
Men, San Francisco var HELT fantastiskt!! Jag finner inte ord för hur vacker staden är, trivdes där riktigt bra :)
 
Första dagen så blev det promenad från Union Square till vårat Inn, då vi inte fattat hur cable cars fungerade än. Så en promenad på ca 30 min så var vi framme, killarna var redan där! Redan första dagen åkte vi och kikade runt en hel del. Fisherman's Wharf, pier 39 mm mm mm..!! Jag minns knappt vad vi gjorde första dagen haha.
 
Jag tror det är lättare med bildbomd!
 
 
 
"det kommer mera"

SPRING BREAK!

Ville bara säga de ;D

Finals

Om en timma är det dags att promenixa till skolan för matteprov. Åh fy, jag är nervös inför den för jag fattar INGET. har glömt ALLT. och jag skojar inte..!! Men ska ju som nämnt 1000 gånger tidigare ta kursen igen i vår!
 
Efter den är klar har jag en timmas break och sen nästa final i dramans historia. Det ämnet älskar jag, så hoppas hoppas jag fixar den :)
 
Sedan när alla finals är över, när man äntligen kan slappna av blir det lite jobb och sedan en tur till solariet med Ann innan båda åker på semester över spring break!! Hon åker dock til värmen och Mexico, såå härligt!
 
Anywho, tillbaka till plugget.. Ha en fin dag :)

St. Patrick's Day

 
Var St Patricks Day här igår, firade med lite grön efterrätt och jelloshots :) Åt tacosoppa till middag, så gott!
Fina Björn och Torunn, åker snart härifrån.. dem e ett härligt par :D hihi..
Kale där under  bordet btw. haha
 
Idag å andra sidan är det plugg.. men de går inge vidare haha.. så trööött på de!
 
Ha en fin dag :)

Lördag

Ni anar inte hur skönt det är att vara ledig :) Kan äntligen koppla av, för stunden. Blir massa plugg nästa vecka och skriva artikel för skolbloggen, men oj oj vad jag ska relaxa i San Francisco! Blir lite sightseeing till Alcatraz, Coit tower, piren med sälarna, den där backen som är med i många filmer med spårvagnen, cykeltur på golden gate bron mm :) Ska bli otroligt kul att träffa Drake med, som jag saknat honom! Om han kommer dit vill säga, de hoppas ja på iaf :) Vi blir ett kul gäng som åker också, fler och fler som hänkar på :D the more the merrier!
 
Idag har jag varit i Seattle, sett Pike Place Market, gumwall (satte dit ett tuggummi jag med, failade första gången och det hamnade på marken, haha typiskt mig..). Såg även restaurangen där Tom Hanks käkar mat i Sleepless in Seattle :) Shoppade lite kläder, det är ju St. Patricks Day imorgon om jag minns rätt, så köpte en grön tröja! Jaa vad mer, inte så mkt.. Just nu spelar jag och Ann sims.. hehe.. Men imorgon blir det lite partaj med grön mat och gröna drinkar :)
 
Blir nog sova tidigt idag med, och sova ut lite imorgon också! Så skönt.. kanske drar iväg och solar lite solarium, har blivit för mycket av detta men kan ju va fint o va lite brun till semestern haha, fjant..
 
Nästa vecka blir det hårdträning också, legat på latsidan sedan fall quarter då jag hade min träningsklass.. Meeen men.. fy skäms på de...
 
Tillbaks till att göra absolut INGENTING, det med nöje också :D 
Här kommer en drös bilder, första starbucks ser ni där :D alltid sjuuuuk kö så gick inte in..! ser ni den svenska flaggan på "gumwallen"?
 
 

Effektivitet!

Igår hade jag min spanska presentation, den gick riktigt bra :) kändes det som iaf! Senare när jag kom hem så sov jag i tre timmar.. vaknade kl 6 och kom på att jäklar ja jag har en 5 sidig uppsats till imorgon.. som tur var hade jag redan skrivit 1 sida.. så vid 10.30 va ja klar :) 
 
Imorse nu har jag finslipat lite och skrivit ut den, 5,5 sidor blidde de, och så har jag fixat min spanska uppsats och skrivit ut den.. känns att det går mot slutet nu :D otroligt skönt!! borde ju sälja tillbaks böcker, min spanska bok kostade mig över $200 vilket är hutlöst.. tror dock inte dem tar tillbaks den.. 
 
Anywho! Idag är det sista lektionerna, så gött :D Men haft så sjukt bra klasskamrater i alla kurserna så kommer sakna dem.. tur man kanske håller kontakten med en del iaf :)
 
Bara att se fram emot drama, concert choir, engelska och förmodligen matte 141 en gång till i vår :) Hoppas dock verkligen jag klarar matten, behöver ca 74-75% och jag har 72... måste få ett 2.0 i betyg.. håll tummarna!!!
 
Nu ska ja göra mig iordning för denna dag...
 
Hejsvej!

Rejoice and sing

Det var namnet på våran konsert föreställning, synd att vänner och familj inte kan vara där, tror ni hade gillat det :) Gick verkligen jättebra! Och nervositeten försvann rätt snabbt :) Ingen svimmade heller! Lamporna är riktigt varma, speciellt när vi sjöng våran small group sång och fick ställa oss framför våran lilla scen, phu.. men överlevde den med :) 
 
Idag har jag spanska presentation, men det ska nog gå bra :) har timat så den är nästan 4 minuter iaf! måste vara 3-5. Efter detta ska jag ordbajsa på min uppsats.. sen är denna veckan klar :D wohooooo!! Nästa vecka kvar vilket innebär inga lektioner what so ever :D
 
Anywho, idag fick jag en sovmorgon, trodde jag skulle få slippa matten med men naaaee vi hade fått en läxa.. hmm inte snällt :P Så ska snart iväg på den... Ha en fin dag!
 
 
Detta var klädseln igår, nytt linne, nya brallor och nya skor som blev ett par wedges :) hade inget lila dock som man kunde ha som detalj... överlevde ändå :P

nervositet!

Börjar blir lite smått nervös redan nu! Vi har en konsert imorgon med kören :) Faktiskt lite glad att jag tackade nej till solot haha.. bahh...
övat idag, städerna i låten Ive been everywhere med Johnny Cash sitter helt okej, men det är ju typ 57 fel av mig, 62.... stycken städer jag ska minnas att sjunga, ja jag har räknat dem.. hujedamig.. 
 
Det blir nog bra tillslut iaf :D
 
Idag blire en tur till supermall efter skolan tror jag, behöver lite kläder inför imorgon.. klädkod är svart/vitt och lila accessoar :) har typ inget alls i min garderob.. buhu.. vilket ilandsproblem :P
 
bara längtar efter helgen nu! Långhelg!! För min del ungefär 5 dagar, om jag inte har lektion sista veckan då.. för då har jag "bara" två prov på torsdagen.. inga små prov heller utan final.. håhåjaja..
 
Nu ska jag strax till skolan igen och lyssna på presentationer!
 
hejsvej

Sunday fun day

godkväll,
 
idag är det daylight savings så vi har ställt fram klockan en timma.. Vaknade och var helt förvirrad imorses trodde någon hade ändrat min klocka.. men näe..
 
Var väldigt produktiv idag iaf, vaknade och gjorde läxor, sen städade och lagade mat så jag har för tre dagar åtminstone.. Seeen, åkte vi till Safeway och handlade mat, fick CSN bidrag idag så äntligen handlar jag lite att äta :) 
 
När vi kom hem tyckte jag och Ann's pojkvän att vi skulle möblera om lägenheten vilket vi gjorde, blev skitbra! Sen kollade vi på skönheten och odjuret och nu lejonkungen, sistnämnda på norska dock så jag sitter mest och skrattar för det låter så kul :P
 
har precis käkat lite baguette med hemmagjort vitlökssmör muuuuums!! De e så gottit...
 
Men ja, strax ska jag sova tror jag så jag är pigg till imorgon.. har mycket och göra denna veckan ni anar inte hur mycket det är veckan innan finals.. än har jag inte så mycket känns det som men, en 5sidig uppsats om en teaterföreställning jag såg igår, en presentation på spanska, en konsert att vara med på vilket ska bli riktigt kul.. hmm vad mera, jo skriva om och ändra fel på min spanska uppsats.. de fixar jag nog allt innan fredag :)
 
Nästa vecka har jag bara två finals så ska plugga som en häst.. ihh..
 
Ha en fin vecka :)
 
 
Lite bilder från Eric's 21årsfest (han som blir dränkt i skumpa). Mount Rainier och teaterföreställningen, på den sista bilden ser ni min klasskompis, den ljushåriga. har är galet kul. han spelade bartender i pausen och innan föreställningen började. vi fick vatten och dricka dock :P

Torsdag

Nu blir det ett kort inlägg igen, ska käka frukost och sedan bege mig till skolan! 
Satt uppe till kl 1 inatt och skrev på min spanska uppsats, klar blev den, men om den möter uppsatta målen vette tusan. De får vi se :)
 
Idag är det school spirit day, grönt och guld är det som gäller klädmässigt och jag slänger på mig cheerleading jackan :) Skulle varit med och uppträtt på skolan vid lunch idag men har inte haft tid att vara med och träna, men ska definitivt gå och kolla :) 
 
Igår å andra sidan blev de skype med hela familjen, mycket uppskattat, så skönt att dem bara är ett samtal bort. Och här hemma hade vi mys, först på dagen fikade vi vilket börjar bli lite av en vana här nu, vi sitter tillsammans alla 4, senare åt vi middag ihop! Vi ska försöka göra detta oftare :)
 
Senare kom Anns pojkvän Kale som flyttat in en sväng till han hittar något eget, han e riktigt kul så ska bli roligt att ha honom här :)
 
Annars då, jo sisådär 15 dagar kvar till spring break och San Francisco!!!
 
Utöver det då? Jo, biljetten hem till sverige bokas på fredag!! Jag kommer hem minst en vecka :D 
Är det någon av mina nära som önskar något från USA, säg till!!
 
Hejsvej
 

visitor!

Denna helg och några dagar är Vid och hälsar på :) Ända från Michigan! Underbara kvinna!! Vi åkte och sjöng karaoke ett gäng i lördags. 5 timmar!! om vi var trötta efter..
 
 

Söndag

Alltid så tråkigt när nära vänner åker härifrån, först va de underbara Jennifer, sen Mary och nu Veronica :( 
Var nyss och vinkade av henne, kommer bli så tomt för hon är så märkbar, det blir tomt när hon inte är med.. Men så är det.. Bara att ta tag i pluggandet nu, presentation imorgon och matteläxa.. urk..!! :P
 

Fredag!

Äntligen fick jag sova ut, somnade 7 på kvällen igår och vaknade kl 7 imorses.. Jag som hade så mycket jag tänkte göra igår efter skolan, dock fick jag det mesta gjort när jag jobbade, men ja, kroppen, och hjärnan behövde nog all sömn den kunde få..! Fattar inte hur jag kunde somna om hela tre gånger, haha..
 
Anywho, idag är det busy day igen. Men det är skönt, då blir jag inte alltför lat.. Under lunchen kanske jag ska visa runt en norsk tjej på skolan, om inte Ann känner sig bättre..
Sen blir det lite läxa och ordnande för presentation på måndag i dramaklassen. Ska bli intressant :P
 
Efter detta ordna lite inför fest ikväll, ska försöka ta lite bilder också det har varit dåligt med det sista tiden.
 
Hmm.. ja jag har väl inte så mycket mer att skriva nu på morgonen, ska göra mig iordning för skolan..
 
Just ja, vi hade våran small group recital igår, blev lite nervös direkt när jag gick upp på "scen" så kunde inte hålla noterna dock märktes det nog inte så mycket då vi är 20 pers.. Men ja, jag har inte sjungit eller stått på scen på 4 år så jag är inte allför hård på mig själv för det.. Det var ju lite övning inför stora uppträdandet :)
 
Ha en fin dag :)

RSS 2.0