Realization

Jag har just insett en sak. En väldigt onödig sak.
Köpte en deo som luktar svingott på walmart, köpte den några dagar innan jag åkte hem till Sverige. Använde den som tusan för som sagt, den luktade ju sjukt gott. Sen mot slutet innan jag åkte tillbaka till USA, trodde jag den började ta slut så tänkte åh jag får använda sparsamt så den inte tar slut (note, hade haft den i 3 månader då). Så ja, jag tog det lite lugnt, och nu.. när jag varit här i snart två månader, är den FORTFARANDE inte slut?! Hur? Jag som använder den lika frekvent som i början. Nä, ta slut någon gång då! Den vill ju aldrig ta slut! 

GRCC

Hej, kikar bara in för att säga ni kan läsa nya "Meet Marie" på skolbloggen! 
 
www.insidegreenriver.com
 
Dagarna går fort här, redan onsdag igen! kl är bara 7 på morgonen men jag ska iväg till Math Learning Center strax, få klart matteläxan till idag. Nu, breakfast time!!
 
Ohh btw, till helgen är det halloween! Slänger nog upp ett par bilder här efter helgen :D

Nordic museum & Trolls

Morsning..
 
Idag har det varit en trevlig dag, åkte nämligen till Seattle :)
Jag, Koen och Jakob tog bussen mot Downtown Seattle och så hämtade min chef Charlotte upp oss för att åka till trollet och Nordic museum! Fick även se Seattle University!!
 
Trollet som är på bild nedan känner säkert någon igen, jag minns det iaf från filmen "10 things I hate about you".
 
Efter detta bar det av till Nordic Museum vilket är som ni hör ett museum om när skandinavier utvandrade til USA och hur dem hade det osv.. Traditioner från våra länder och sådant. Det var helt underbart att se! Jag är så intresserad av sådant så det var kul att se hur det verkligen var, kände ju igen alltsammans, iaf om Sverige såklart. Skrev även upp mig som volontär på deras event osv. Kan vara kul att kunna hjälpa till om det är språk eller vad det kan vara :)
 
Vi for även till ett Danish Bakery, det svenska var inte öppet men fick ju köpa wienerbröd och deras version av hallongrottor! Men grottorna ska jag spara till Jadison kommer på besök för han va sugen på fika :) får bli av snart så dem inte blir gamla.. :p
 
Seattle university var riktigt intressant också, Charlotte har själv läst där så hon visade oss runt. Så mycket större än vad GRCC är.. blev lite nervös på tanken att jag ska läsa på ett stort universitet.. Jag som gillar när det är litet och man lär känna mer folk och dem känner igen en också. Älskade deras idrottsplan.. Såå fint!! Ska nog verkligen ta tag i att prata med Mr. Kickner om att spela softboll igen, i tid så att jag kan välja kurser utifrån det :)
 
 
Nordic heritage museum, Charlotte vid dalahästen med Koen och Jakob som är smygläskiga bakom (Charlotte if you are reading this blog post, is it OK for me to have this picture up where you are in it?).
Sedan Anderssons Diversehandel, tror det var en man från Göteborg som startade det i USA.
 
Nu ska jag fortsätta plugga men en liten break behövs ibland! :)
 
 

10.06.12

Hallå!
 
Lördag har vi här, sitter och pluggar en kväll som denna.. men vilken tur jag har lite tjejsnus och öl.. haha.. då går det lättare.. stress nu för jag har "procrastinerat" lite.. inte bra! Iaf fått en sak helt klar.. :)
Idag stack jag, Jakob, Nelli och Mary till Tacoma för att klättra.. Så härligt! Har verkligen saknat det.. helt slut är jag med.. och händerna gör ont, så ska det vara.. Dem hade ett par sprickor att klättra i, så jamma gjorde jag bannemig! Både händer och fötter.. fick lite publik men det är alltid skoj, sprickor är ju ändå min favoritklättring :D
 
Igår, fredag, så stack vi till Seattle, till UW (university of washington) för att se om vi kunde komma in på ett frat-party.. Gick väl inte som tänkt precis.. Men så sjukt coolt var det att se hela gator med enbart sorority och fraternity hus. såna där Kappa Delta, Theta Beta Theta och allt vad det heter..!! :) Husen är ENORMA!
 
Just nu sitter vi alla sociala med datorer och plugg.. men ja, vad gör man inte?! 
 
Imorgon blir det ännu mera pluggande, och sen kl 4 åker vi på ett fotbollsevent. Seattle Sounders mot Portland Timbers. (Portland ligger i Oregon vilket är våran grannstat). Ska bli kul :) Härligt gäng är vi som åker!
 
Annars så är det bara skola faktiskt.. Därför blir det mindre uppdaterande här, eftersom jag skriver för skolans internationella blogg så tappar jag suget här, eller ja.. när jag väl börjar skriva så kommer jag in i ett flow, haha!
 
Åh just det ja, Robbin, Björn och Yu åkte och skydivade idag hela dagen, så coolt! Björn och Yu har börjat med licens för fallskärmshoppning.. Dem hoppade ensamma också :) svincoolt!! Skulle gärna också göra det men kostar typ lika mycket som tuition för skolan..
 
Ha en trevlig söndag sverige :)
 

Godkväll

Det blir dåligt med skrivande, mycket i skolan! plus att det mesta säkerligen kommer upp på fejan.
 
Annars så går skolan rätt bra om jag får tycka, engelska uppsatserna känns lite svåra dock.. Men jag är ju där för att lära mig skriva det, får jag inte 4.0 vad gör det? Även om det är det jag strävar efter :)
 
Idag bytte jag major också! Business är inte längre det jag läser, inte heller det jag vill göra.. Utan jag har bytt till Arts. Mer specifikt communications. Tror jag.. haha.. Jag tycker det är sjukt kul att hjälpa andra med sådant som jag själv gjort, som tex att plugga här (mitt jobb på skolan är ju delvis att recruita svenskar att läsa på GRCC) och det ska bli så kul när det sätter igång :) Förutom det skriver jag ju för skolbloggen, www.insidegrcc.wordpress.com den måste ni läsa :) Postar något ibland!
 
Oh! Höll på att glömma, hoppade fallskärm i lördags :) Robbin här är certifierad fallskärmhoppare så han drog med oss.. och det var så otroligt roligt, får ni chansen så testa! jag tvekar inte att prova igen :)
 
Nästa helg blir det kanske camping, och så söndagen ska vi kolla fotboll i Seattle. Seattle Sounders vs Portland Timbers! Wihoo! Nästa vecka ska vi även boka in oss på skidtrip till Whistler, Canada i december :)
 
Mycket kul att se fram emot och det hjälper mig verkligen att fortsätta vara motiverad med pluggandet! Speciellt med matten där det är svårt.. Men en stor lättnad var det när jag bytte major, helt plötsligt försvann 3 mattekurser som annars var obligatoriska..
 
PE kursen jag läser har satt igång på riktigt med, cardio tre ggr i veckan, gym två gånger! Känner mig redan piggare :D Ska fortsätta med min matte nu, men jag återkommer!

RSS 2.0