Underground Seattle

Igår hade vi in service day på skolan, vilket menas att alla dagskurser är inställda! Jag och Maria passade då på att åka till Seattle :)
 
Tog en tidig buss, när vi kom fram åkte vi upp till Ballard och den skandinaviska butiken. Efter det till Blue C Sushi och käkade lunch :)
 
Lite shopping blev det, fann en jättefin jacka! och sedan bar det av till Underground Seattle tour! Sjukt intressant, man går ner under gatan och får en runtur i 1800talets Seattle. Så som det var byggt förr, allt är kvar som det lämnades 1907, senare öppnades det för allmänheten. Åker ni ngn gång till Seattle måste ni kolla in det!
 
Seattle brukade nämligen vara en till två våningar lägre än vad det är idag, pga tidvattnet.
 
Idag blir det lång dag, efter skolan är det transfer fair då MASSA representanter från universitet över hela USA kommer hit och man kan ställa frågor till dem. Ska ju ansöka till universitet nu..
 
Ikväll påbörjas träning igen också, måste verkligen börja med det igen, blir ju så trött på hösten och vintern annars.
 
Lägger in bilder senare :)

Happy hump day

Det är vad man säger på onsdagar här, ingen aning om varför! ska nog googla det :P
Kanske är detsamma som lillördag?
 
Blev inget karaoke i måndags, Ians bil gick sönder mitt på freeway, börjar ryka ur fläktarna så vi fick stanna. Tydligen hade kylaren gått sönder och börjat läcka inuti och utanför bilen.. Tur va så åkte Levi 10 min efter oss så han och dem andra kom till undsättning, vi åkte med bilen till Federal Way istället för karaokestället i Tacoma och satte oss på The Rock och käkade pizza o drack öl till tow trucken kom :) Var en lika lyckad kväll det!
 
Idag har varit en produktiv dag, pianokursen går så bra. Läraren frågade mig idag om jag bara tar kursen för en liten refresh of the mind.. ja det kan man säga :P eftersom jag lär mig sångerna jag får på 5-10 minuter istället för att ha dem i läxa under ett par dagar, haha.. men det är kul :) så nästa vecka ska jag ta med lite noter jag har liggandes här från när jag spelade när jag var liten, det är en sång jag vill öva på mera men bara kommer ihåg början på. det tyckte hon var en bra idé. ska även ta med några från kören vi sjunger nu och spela :) ih så skoj! däremot blir det väl fortfarande trixigt med gehöret, tar lite tid att läsa noterna som är emellan vänster och högerhanden, men det ska jag väl kunna lära mig! :) 
 
Efter skolan gick jag till jobbet på international programs, Mike McIntyre (en speciell och välkänd person där som Max jobbade för, helt underbar är han alltså!) han vill jag skulle komma in och säga hej för vi har inte setts sen augusti! Så vi pratade lite och så fick jag ett litet uppdrag om en broschyr vi ska ge ut. Sen ansökte jag om graduation :) Så efter CSN ger mig svar är det officiellt att jag slutar här 21 mars.. åh det gör mig tårögd nästan!! Men ska ju börja söka universitet nu :) spännande! undrar vart jag hamnar härnäst. jag hoppas ju på the east side av landet! närmre new york och närmare billiga biljetter till sverige så ni mina vänner kan hälsa på :)
 
Nu ska jag strax iväg till bibblan och spela piano, det är så kul när man lär sig igen! varför skulle jag sluta för egentligen?? :P
 
hejsvej!

Live band karaoke!

 
Såhär glad är jag ikväll! Ska strax iväg på karaoke i Seattle. Dem har ett live band som spelar när man sjunger, så coolt! Vet att det är måndag och jag har sång kl 8 på morgonen imorgon, men helt klart värt det för detta är endast på måndagar. Vi blir ett härligt gäng som åker :) Låt en öl slinka ner bara så står jag på scen hela kvällen! 
Tata!
 

Nederländerna!

Nu har jag bokat en biljett för att hälsa på dessa goa grabbar i december :)
 
 

TGIF

Freeedag!
 
Har varit mycket i skolan, är trött hela tiden! Men det är väl så det är på hösten ja, lite för lite sol och lite för lite sömn.. anyhow, idag blir det musikal tajm :D jag, adanica, jamie, elyssa och hennes pojkvän ska se Young Frankenstein ikväll som ett par vänner är med i. Ska bli skoj :)
 
Mycket att göra i drama kursen med eftersom jag är head of costume crew! Folk ska mätas och jag har sååå många ideer om klädsel då det är 40-50tal :D 
 
Nu ska jag göra vid mig och sticka iväg! hejsvej 
 
 
Köpte en julbelysning, dock pajade den på en gång så ska byta :P
 

TBT

Idag blir det throwback thursday. Men bara från tiden då jag kom tillbaka till USA nu i september :)
 
När jag kom tillbaks från Sverige fick jag ett stort kit med parfym och annat från Jeremiah, han jobbar på Macy's och Nordstrom. Trodde detta var bubblor för ett bubbelbad, men nej det var såpbubblor! :D
 
Klappade denna lilla filuren på skolan :) Gatorfest! Signade även upp mig att volontärarbeta på ett animal shelter!
 
Levi och Ian hade pyjamasparty, fick äntligen träffa Medusa och gosa med henne, haha :)
 
Hade tillslut Medusa inlindad runt hela mig! Kollade på Seahawks game dagen efter pyjamasparty!
 
Jag och Katrine åkte till Supermall för att kika lite, och kolla på halloween costumes. Såg denna som vi aldrig sett förut. Nu måste jag ju vara här 2020!
 
Mount Rainier var väldigt vackert häromdagen!
 
Blev bjuden på mat på en sushirestaurang i Seattle av min fina vän Ian och efter det Secondhand Lions på 5th Avenue Theatre :) Sååå bra! Träffade ett svenskt par på teatern också! Mycket bra kväll!
 
Har den senaste tiden fått heta Bree när jag behöver lämna mitt namn, denna gången blev jag Mario, uppgradering helt klart!
 
Träffade Drake, åkte med till ett gäng av hans vänner på fest, eller ja, dem flesta hade somnat så vi passade på att hade lite kul istället, ja det ligger en person under alla staplade saker :) Undrar vad han tänkte dagen efter.
 
Nu är kl snart 8 på morgonen här, börjar kl 9 och jaa jag måste säga jag älskar mina kurser denna termin :) Har knappt läxor alls! Bara läsning ibland. Concert choir på morgonen, alltid härligt med lite sång. Sen Antropologi då läraren är allergisk mot läxor så bara note taking där :) Efter det dramakurs, fick tyvärr ingen roll i denna pjäs, Death of a Salesman, men vad gör det, jag är head crew över costumes och jag har såå många ideer :)
Efter det har jag piano måndagar och onsdagar, kul att vara tillbaks där igen också, inte spelat på nästan 15 år så mycket att lära in igen. Sen är det geologi online, läser om dinosaurier, hur spännande är inte det? Dessutom märker jag vad mycket min geologi kurs jag tog över sommaren hjälper mig i denna :))
 
I helgen nu blir det lite ditt och datt, får låna Ariana's bil då hon ska till Boise, så kör henne till flygplatsen sen blir det IKEAAAA! haha..
 
Ha en toppenhelg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0