Uppehåll

Som alla förhoppningsvis redan vet är jag hemma i Sverige! Bokade om min biljett två veckor tidigare ca. Så sen i tisdags har jag varit i Mariestad. Känns skönt, men konstigt.. Jag har ju vant mig vid det amerikanska.. Men inte fel att kunna gå i butik och veta exakt vad jag ska ha istället för att stå och tänka :p
Idag blir det midsommarfirande med goda vänner :)
Det blir nog uppehåll i bloggen nu till jag åker tillbaka till staterna i höst! Ha en toppen sommar!

Godkväll

Sitter här hos Hans med Brad och Kyle. Igår sa vi hej då till underbara Jennifer :( fast det är ju inte hej då utan vi ses! Imorse var det vinka av Koen också :( så, ikväll flyttar vi allesamman in till Kyle då Yonex har sina föräldrar här. Så blir lite fest ikväll hehe.. Så skönt nu när allt i skolan är klart, har dock lite andra uppgifter att göra klart men det är roliga artiklar :) har även fått i uppgift at Study International att skriva om mina tillvägagång med ansökan till USA. Något som av själv alltid varit nyfiken om hur det gått till för andra. Det kan ibland ta längre tid än man trott! Vad jag önskar jag kommit iväg förra året, hade haft så mycket mer tid med alla fina människor här!
Nu ska vi strax iväg till Auburn och se "That's my boy" på bio :)

final day

Idag är det sista provet jag har för denna terminen. Psykologi.. Sitter här mest just nu och försöker komma iväg, kan ta testet när som.. Rummet är städat, men sakerna är kvar ännu. Jag har move-out day imorgon!
Igår hade vi lite kalas för Vid som slutar här och fyller år nästa vecka så vi samlades hela gänget och åt god mat och tårta och kalasade lite :) Åkte hem hyfsat tidigt och pluggade sedan..
Denna terminen har verkligen flugit förbi, jag är säker på att det är för jag har haft så himla roligt!! Att få umgås med såna underbara människor varje dag, jag känner mig verkligen lyckligt lottade att få lärt känna dem :) Tråkigt nog så åker många iväg härifrån, började på universitet eller flyttar hem igen.. Meen, vad har vi Skype till? :D
Idag åker Jennifer hem, hon har verkligen blivit mina närmsta tjejkompis här, och jag kunde inte haft en bättre <3
Denna veckan har det hunnits med en del iaf, shoppingtrip, ätit på Cheesecake factory, umgåtts, kollat bio, sushirestaurang, spelat i spelrum osv osv :))
Ska bara njuta av denna dagen när jag är klar med provet, that is for sure! (Ok jag har en artikel att skriva till skolbloggen också....)

Final week

Wow vad tiden har gått fort! :) :(
Denna veckan har det var en del att göra..fast ändå inte..!! Idag har jag haft min sista exam test för english reading, nu är det bara tre inlämningar i det nästa vecka sen är den kursen klar :) wihoo.. Sen är det ju dem andra ämnena med, men jag tror jag blir klar i tid, jag hoppas de iaf hehe.. annars vore det ju mindre kul..!!
Jag och Jen har varit på en springtur nyss, så gött men benen var som bly den sista biten, springa i gegga är ingen hit heller men vad gör väl de?:D
Nu gör jag mig iordning blir nog bio ikväll, madagascar 3! Imorgon blir det Southcenter med Jennifer, fick skatteåterbäring idag, mohaha... så det kommer ryka snabbt.. nädå, ska försöka att spara lite på de :P Lite klätterutrustning ska kanske få följa med, iaf ett par nya klätterskor! Rei som butiken heter har SJUKT mycket inom outdoor.. heaven! :D
Anywho, på kvällen imorgon blir det lite partaj med, såklart.. hehe :D
Hejsvej

Wenatchee River & karaoke night

River rafting var sjukt kul, får ni möjlighet så prova det! Våran guide var grym med (hon i bak). Hon ville åka i alla stora rapids så jag tror vi tog dem flesta :) Adrenalinkick! Blev lite bad också när vattnet var lugnt :) Trodde aldrig jag skulle prova på så mycket olika saker som jag gjort sedan jag kom hit, har verkligen fått en annan syn på saker och ting!
Karaoke night i Seattle :) Där får man ett eget rum och sjukt mycket låtar att välja mellan och sjunga!

TGIF!

Så känner jag varje fredag :) Idag har varit en kanondag, startade med psykologi, vi var bara hälften av klassen där, läraren blev lite kinkig så han va schysst mot oss som var där :D Han gav oss ett svar på kommande quiz som ger oss 5p. Haha! Så det får vi inte nämna för dem andra i klassen nu :) Tur jag inte fick för mig att inte gå idag..
Efter det var det test i English reading, läraren hade inte varit där dagen innan så vi har inte riktigt gått igenom det vi läst i boken.. Så, jag var skitnervös!! Men, testet var dessa frågor (vi fick instruktioner om att svara på lite frågor och göra ett quiz dagen innan): what test did you take? What did you think of it? What did you think of the result it gave you?
Piece a cake:D för oss som hade gjort testet då, men åh... nervositeten släppte!!
Sen slutade jag för dagen, skulle egentligen ordnat med designprojektet, men klassrummet va upptaget och jag skulle möta upp Yohei, en kille som ville ha lite svar om svenska universietet osv..
Och till de bästa!! Jen ringde mig tidigare idag när hon var i skolan, och sa att det fanns platser för river rafting imorgon!! WOHO! så vi ska åka :D Hans har tagit över eventet också så + i kanten där!
Ikväll blir det karaoke i Seattle :)))

RSS 2.0