Gooooooooooood morning Switzerland

För så heter väl sverige på engelska? Där de finns massa ost och choklad?
Nä.

Jag måste ju berätta om C.O.R.E! eller som det heter: Camping Overnight that is Really Exciting!
Först var vi i skolan och fick schema och berättat för oss hur det hela fungerar med kursregistrering. Det var svårt men jag TROR jag förstått.. Men det ska vara underskrifter hit och underskrifter dit, väntelista där och där och hoppa inte av den och den förrän detta har hänt och du pratat med 100 personer. Nej nu skämtar jag, lite iaf. Det mesta är sant.

Sedan väntade bussarna på oss att åka till Camp Becahrah (vet ej hur det stavas). Inte så långt dit och väl där fick vi våra rum och sedan var det lekar för att lära känna varandra mer :) Påminde lite (läs lite mer nyktert) om insparken på MAH. Ja vi var helnyktra såklart, i Malmö var vi dyngraka.

Vi skulle hittade varandra i den månaden va var födda i och pratade lite där. Sedan var det käk eller något, haha. Iaf, vi hamnade i grupper med en gruppledare, vi hamnade med Hans (kille från Macao) som jag pratat lite med förut, han umgås mycket med svenskar och äntligen fick jag höra alla fula ord han kunde, haha!

Efter detta var det lite olika lekar i gympasalen, vi stod i en cirkel, en höna av gummi i mitten och så skulle en ta hönan, slå till någon, kuta in till mitten och lägga hönan på pricken på golvet, springa till platsen där den man slog stod på för att den man slog springer efter dig och ska ta hönan och slå tillbaks. HAHA. En kille blev slagen mellan benen :) En kille trillade och en tappade skon. Jag hade kul :)

Sen var det "fri lek" som vi kan kalla de. Jag intog såklart klätterväggen :D
Just de ja, haha! I början, den som kunde 5 namn på ledarna och länder de kom ifrån vann en godispåse med allt som var kvar i  (de som vunnit innan fick en godisbit) jag och Joan vann den :D mums!

Hade dragkamp, och sedan skulle vi forma en pose eller något med oss själva, vi i vårat lag skrev GRCC med oss själva som bokstäver, vi vann :) Wohoooo.. Ja, jag skryter men det får man göra i USA.

Senare var det disco, dansade lite de va skoj, gjorde masken på golvet haha...!!! Sen var det film, först Real Steel och sedan Happy Feet Two, den sista filmen var det bara jag och Hans som såg av alla, haha dem andra gick och la sig eller något. Filmen var väldigt bra och rolig iaf :) Plus att jag blev introducerad till mitt nya favoritgodis! Fruit snack, yummie :)

Seriöst, jag får skriva senare igen, jag tråkar ut dem som klickat sig in här. Bilder kommer sen :) Nu ska jag greja i mitt rum! Good day

Det trodde jag inte...!!

Såg denna inne på Fred Meyer, funderade länge på om jag kunde fota. Men jag tog bilden ifrån Google istället :)


Första promenixen

Har äntligen fått schema idag :) De klasser jag kommer att läsa (det är tydligen fortfarande inte helt klart än) är Reading Mastery (jag gjorde om COMPASS test idag och det gick mkt bättre! Istället för att läsa 3 klasser under English&101, så läser jag den precis under, så efter den får läsa göra college english level :D wihoo), General Psychology, Beginners Design (hmm..?) och sedan en kurs alla nya måste gå International Student College Experience. Två kurser är varje dag och två andra måndag och onsdag. Börjar 12 och sista lektionen kl 4.

Så änsålänge är jag nöjd! Lyckades höja scoret på matten med, nu behöver jag inte läsa math 062 (som är näst lättast) utan math 070 som är snäppet över. Alltså måste jag läsa 6(!!!!!!!!) mattekurser innan jag i princip är godtagbar på något universitet :O han sa "såå ligger man på 062 och ska ha 151 så får du läsa i 10 år" hahaha! 9 år för mig då.. Nä ska göra något åt detta... läsa dubbla mattekurser eller ngt.. nä

När vi hade Q&A with Peer Volunteer så ställde läraren lite enkla frågor och svarade man (rätt) fick man en liten påse M&M, självklart svarar jag :D haha! fick en påse, en kille lyckades norpa åt sig minst 4!! en kille, Oliver heter han! Från holland, helskön! Förresten, att lägga på minnet! Vi är två blonda av alla nya, jag och en norsk kille.. haha!!

Två gånger under lunch idag kom också två lärare fram och frågade "are you the girl from sweden? Hi i am..." och så är det någon jag har haft kontakt med eller Study International haft kontakt med :) Dem är så snälla! En utav dem har bott i Sthlm och pratade lite smått svenska med mig :) Och min advisor kom fram och hälsade "you must be the new swedish girl" och så hade hon släkt i sverige och norge :)

Så till rubriken då! Shivani släppte av mig på Fred Meyer en liten bit härifrån, hon skulle på yoga så. Jag spenderade 1½ timma därinne, kunde varit där ännu längre haha.. testade softbollhandskar och checkade in alla matsorter och märken, gick verkligen fram och tillbaka i alla gångarna! Haha :) Som min värd"pappa" sa people must have though what's that crazy blonde doing!? :P

Gick hem, inga problem! Reflexer på såklart, ahh jag ÄLSKAR USA! får man säga så? JA DE FÅR MAN! Jag trivs så sjukt bra, har inte varit här länge men oj, det känns bra! Hemlängtan finns ännu inte, men vi pratade om det på en av genomgångarna att alla har en bergochdalbana, arrival, homesick, understanding the culture.

Här får ni lite bilder!


Skulle fota butikerna bakom, det blev ju bra!


Hello Covington!


Shoppingen! Behöver en väska till overnight camp imorgon, men annars med! gillar den!
en superbra vattenflaska, rymmer 1L. Anistons parfym, mmmm! Sedan lite snacks som jag bla kan behöva ha imorgon, men det är bra om jag inte har mat med mig i skolan eller mellanmål. CLIF bar har jag läst mkt om genom Steph Davis (klätterkvinnan) så det har jag velat prova länge :) Goldfish fick jag smaka en gång av Casey, mumsmums!

First day at GRCC

Vad jag skrev osammanhängande i mitt förra inlägg! Var riktigt jobbigt att läsa det.

Idag iaf, upp åt en pbsandwich som vanligt men nu har Shivani visat mig vart havregrynsgröten fanns, bra de. Var i skolan redan 7.20 och började inte förrän 8. Var i princip enda nya studenten där så pratade med Angelica och J-B (fransk kille) ett tag så var inte helt ensam. När det väl satte igång så skulle vi upp på scen och lämna pass + I-20 till personalen och få ett kuvert och en nametag som vi hade hängandes runt halsen hela dagen så att alla kunde se vad man hette och vart man kom ifrån.

Sedan var det frukostdags, nu var jag helt ensam men det stod två japanska tjejer vid maten så jag frågade om dem var nya och ifall jag kunde sitta med dem, de kunde jag :) Sen kom även en annan tjej och joinade oss. Två av dem från Japan och en från Macau (ligger utanför eller i Hongkong, hängde inte med riktigt). Så frukosten bestod av scrambled eggs, muffins med chokladbitar i bla, och fruktsallad. Gott!

Vi satt och pratade, bytte nr och lade till varandra på fejan, sen kom lärare och pier volunteers och pratade ibland. Var riktigt kul! Tack för att jag är lite framåt iaf!

Efter frukosten skulle vi samlas IESL (intensivengelska som många japanska studenter måste läsa) dem fick för sig och Academic för sig (jag är en academic student). Så då fick jag gå ifrån mina nyfunna vänner men fick en ny på en gång hehe.. Joan från indonesien :) Vi skulle göra COMPASS-test, vilket är english reading/writing och math. Jag var helt snurrig i huvudet!

Fick resultatet på en gång, jag är NÖJD! Med en av dem iaf.. haha.. 99 av 100 på writing. Däremot till min förvåning 63/100 på reading och 16/100 & 36/100 på matten.

För att översätta det till svengelska ger writingscoret mig kursen college english 101. Vilket är den högsta kursen i engelska här. Men, för att jag fick så lågt på reading (3 klasser under college 101) kan jag inte ta C101. Utan måste läsa upp flera kurser, därför ska jag göra om det testet imorgon.

Matten hamnade jag i näst lättaste gruppen, vilket vad väntat men ska göra om imorgon också och hoppas verkligen det går bättre!

När detta var klart var det mat, satt med hela gänget, så kul! Sedan var det signa upp för CORE tripen (camping med övernattning på torsdag-fredag) och Seattle trip nästa lördag!! Såå kul :)

Sedan lite olika genomgångar om immigration och kurser, campus tour osv.. Sedan bar det av hem! Det var skönt helt slut nu.

Träffat så mycket härligt folk, så detta känns änsålänge riktigt bra!!

Här kommer mitt rum nudå:

Sa jag att mina väggar är gröna?

Tack för denna underbara säng!

 

 

 

Badrummet:

 

Trappan ned:

Köket (visar inget annat av neder/övervåningen här):


Westside southcenter

Godkväll!

Mycket uppdateringar nu när jag är ledig, imorgon börjar allvaret! Eller ja, gör compass imorgon sen är de lugnt igen, men nästa vecka börjar classes..

Idag var jag och Angelica som jag skrivit 1000 gånger på westside southcenter och JÄKLARIMIG stället är enormt!
Hade jag gått ensam hade jag gått vilse, utan tvekan! Vandrade inom de flesta butiker, sephora, forever21, sears, macy's, victorias secret osv..

Orkade inte leta grejer eller något så köpte bara underkläder på VS för det var "ta 7 betala $26". Said and done! Sen gick vi till target, haha! Köpte lite nödvändiga grejer som shampo/balsam, block o annan skit :)

Satte oss och åt på Panda Express, thaimat! Sedan en glass på ben&jerry's. uhhh mätt i magen hela dagen, varje dag.. Så mer blev det inte för mig, får ta en kik en annan dag för de var för mycket att ta in i min lilla skalle! haha..

Något som jag blev ruskigt sugen på dock är att skaffa internationellt körkort och bil, you heard me! Det behövs. Har fått höra lite om området och så att man ska akta sig för vilka man blir vän med och vart man går, att inte gå ensam, inte visa upp plånbok/pengar appleprodukter osv för det är lätt hänt man blir rånad. Bara se till att hålla i grejerna eller lämna dem hemma.

Har haft en riktigt kul måltid med familjen! Skojade och dem skrattade åt mig för att jag valt body toning som class haha.. vadå jag måste ju om jag inte vill väga 1 ton i slutet av denna termin?! :D Dem tyckte jag skulle lägga pengar på bättre men man måste välja ett PE (physical education) och jag tror den inräknades inom det inte säker vi får väl se vad jag får :P Ska se över mina val bättre sedan. Sa också att jag valt drama/teater eftersom att jag hållit på med det förut haha Justin gapskrattade och sa "from now on we are gonna call you band camp girl from the american pie movie" jag fyllde i "this one time at bandcamp" haha de hade vi kul åt. Han sa iofs han skämtade men det är lugnt för mig :P

Svårt att berätta i skrift alltid roligare när man är med om det. Nu ska vi snart se film när barnen somnat hihi.. Imorgon är det första skoldagen så jag är lite nervös i magen!! Ohh är ju även en medlem av Bank of America nu också! Fick en presentpåse för de, en mugg och ojoj, minihögtalare för ipod deee ni! :D funkade skitbra!!

För att kompensera för den långa texten kommer lite bilder från idag. De obligatoriska "vad åt jag idag och vad handlade jag idag-bilderna"

Till höger om vårat hus

Till vänster om vårat hus

Huset! Fönstret till vänster är mitt :)

Southcenter, och detta är långt ifrån hela byggnaden! Orkar bara inte ladda upp alla

Här har vi äkta tandem-motorcykel, haha så fräsigt!!

Undrar om det är svårt att svänga?

Detta åt jag, 2 entree plate. Då väljer man ris eller nudlar och två tillbehör.

plus en smallsized cola...

Detta är min efterrätt mmm

Vi åkte förbi cheesecake factory, ska definitivt testa det ngn gång!

Gillar verkligen påsen! och 7 par undisar är ju inte dåligt för ca 175kr

(tänk att man på lindex annars får tre för 99)

Lite alltmöjligt! Munskölj behöver jag inte köpa nytt i år!

Bilder från mitt rum kommer imorgon!


FYI...

... twinkies är ingen hit. Den smakade, rätt gott, men jag blev seriöst mätt för resten av kvällen!

monday morning

God morgon! Men i sverige är det väl ändå 5 på dagen? Här är kl 8 på morgonen!

Vaknade dock 5.30, så har redan duschat och ätit frukost:

Är de inte en stadig frukost så säg?

 

Men gott vare! Har lite fler bilder från när jag landade men en bild på boardingskylten till Seattle och på en motorväg är väl inget att hänga i granen? Nä idag ska jag utnyttja min nya kamera till max :)

Ska se till att få ett foto på huset med, jag älskar området! Det är så fint! Gatorna är enorma jämfört med en liten landsväg hemma i stan.

Längtar till jag och Angelica ska iväg, ska bli kul att träffa henne och såklart att få se mer utan washington state! Jag kommer på fler saker som behövs härborta, det är ju inte lika enkelt att flytta till ett annat land som till en annan stad i sverige, jag tänker på möbler.. Eller iaf någon form av förvaring. Så ja mamma jag har fortsatt min förvaring i form av högar på golvet lite varstans :) (men jag håller det inom mitt rum iaf)

 

Nä nu ska jag.. lösa korsord eller något..


Bilder från idag

Sno balls, ngt som jag velat prova sedan jag såg filmen Hot Chick! Jag blev besviken.

 

Twinkies, ska prova! Om jag vågar... Dem svettas i förpackningen...

 

Mountain Dew, 77g socker.. men ändå god!

 

Utsikten från min fönster. Ska ta bättre bilder, även på rummet och lite i huset.

familjen ska iväg här strax så då kan jag nog göra de :)

 

Köpte ju mig en kamera idag, $99 för en sprillans ny dem inte ens hunnit skriva in serienumret på!

Så imorgon åker den med då Angelica plockar upp mig här kl 12 så ska vi iväg till ett köpcenter undrar om de hette southeast eller om de låg southeast? Eller så skulle vi till ngt som hette Tukwila, får googla!


walmart och annat

Just nu är klockan 16.38 när jag skriver, så jag är 9 timmar efter er i sverige!

Idag vaknade jag runt 7-8, skönt det är att inte varit jetlaged iaf :) Åt frukost, omelettliknande på smörgås och kaffe med sötning, uhhh, det var ok men för sött.. plus det var french vanilla smak..! Lite frukt också mums..

Låter som att det åskar flera gånger om dagen, men charterplanen landar ju inte långt härifrån så det är det som låter..

Logan, äldste barnet, är så söt! kallar mig alltid Miss Marie :) åh kul fakta.. nä..

Efter frukost gick the Nike family (vi märkte alla allesamman har nikeskor även barnen, haha! Kayo den japanska studenten här var med också) tog vi en promenad runt minisjön ca 100 meter ifrån och till några lekplatser det är kul för föräldrarna leker också med barnen, åker rutschkana osv.. Sedan drog vi iväg till Kent Station som är ett litet område med skolans off-campus och lite shopping, alltså jag älskar arkitekturen här borta! fresh and clean :P

Skaffade mig simkort på t-mobile, ingen ny tele behövdes men kanske ordnar mig något mer avancerat än en gammal skruttig nokia.. Sen var vi inne på bath & body works jisses vad bodylotions och allt dem hade! Terese och Anders jag tänkte på er därför jag gick in!! :)

Åkte hem, sedan åkte vi till Walmart och Fred Meyers! På walmart hittade jag en digitalkamera ett måste då jag tappat min gamla några gånger och nu är den död och begraven. Sedan blev det lite handdukar, duschcreme osv..

Efter detta en sväng till Fred Meyers som också är en stor kedja som walmart typ, finns även lekplats för barnen medan dem stora handlar.. Där ni, köpte jag Sno balls FINALLYYY hahaha! och twinkies, ett måste så länge som jag velat testa haha :D ska lägga in bilder när jag lärt mig lite hur kameran funkar.. jaa, kan säga att jag är så glad härborta :) Även om det ibland kan vara svårt att få fram vad man menar, tex med att jag ville ha ett kontantkort som jag kan ladda på själv och inte vill signa upp mig på något.. Ja, prepaid hette det ja..

Nä nu ska jag smaka på dessa godsaker, som iofs enbart är massa skitsaker i.. meeeen ett kilo extra hit och dit, vad gör väl de...??

Framme!

Äntligen här :) Konstig känsla det var att sätta sig i bilen, åka och se alla enorma byggnader och fina hus! Men oj vad rätt det känts redan nu, kanske blir annat om några dagar men jag ångrar mig inte en sek!
Språket är de ju inga problem med, men såklart jag stakar mig ibland om jag ska babbla på mkt hehe..

Familjen är helt toppen! Dem har två barn som är sååå goa!! Hade med mig lite presenter och fick gosiga kramar av dem! Såg även jag hade fått två svenska enkronor över så dem fick varsin, det var intressant!! Men, godiset va bäst haha.. Hailey sa "heey do you have presents......?" så blyg :) Hon hade hört att de va ngt som väntade här hemma! Dem fick pettson & findus birthdaycake också, och hon älskar tydligen tårta :D perfekt!

Nu ska jag ta en dusch, är allt annat än fräsch! Sen sitter jag väl på skype och fejan till dem drar ut nätet eller så hehe.. Imorgon blir de mobilskaffande och på måndag bank :) kanoooooooon!

Nu är det nära!

Ligger här och ska sova, undrar hur det ska gå? Allt är färdigpackat, känns som jag ska på semester bara, men blir besviken så fort den tanken kommer, till jag kommer på att just det ja, jag ska ju flytta! :)

Varit hos mormor och morfar idag, ätit våfflor då det är den dagen på söndag och det kan jag inte missa! Fick respengar, förvånad när jag öppnade kuvertet från mamma, dollarsedlar låg däri, gulle dig mamsen :))

Sen var jag och brorsan ute och gick lite! Han e allt bra den där Putte :) eftersom han var till USA förra året ger han mig massa bra tips, såå härligt att höra, någon som kan lugna mina nerver :) nej nu blir det sova, klockan ringer på 03........!

Natti


angående...

angående min panik i förra inlägget. Jag åker till USA om två dagar! Ja jäklar :)

Förresten, marshmallow på danska heter skumfidus!

AHHHH PANIIIIIIIK!

Sitter här, hittat en låt jag haft men förgäves försökt hitta på nätet. Haha.. simpelt!
Har haft namnet på både grupp och låt men var inte helt 100, sen är det gammal 80talsrock också, inte så kända överhuvudtaget (Vad jag vet). Så hittade jag min gamla telefon som åker med till USA, där i låg låten. Provade hålla den mot min iPhone (music ID), ingen lycka. Sen en gång för alla googlade jag ngt enkelt. Annars har jag googlat en del av texten så som jag tyckt den lät och ALLT jag har nog provat allt!

Så skrev jag "song by Helter Skelter Candy Store" och där, där kom den, YOUTUBEKLIPP. Haha! Laddade ned på en gång för att versionen jag har på mobilen är från min cdskiva från 7 år tillbaka som inte är lyssningsbar längre..
Så nu har jag den! Åh vilka minnen den ger :)

Anywho, idag var jag inom Skövde, köpte mig en handbagagerullväska, långt ord! är det ens ett ord? får ju ha 23kg där med, hehe :) Ordnade även adapter och cdskiva till barnen, Astrid Lindgrens favoriter. Fick höra att dem klassiska dvdfilmerna härifrån inte går att spela på amerikansk dvd, så det fick jag skippa.. Sedan fanns det ingen skiva med mora träsk så fick bli de. Hoppas de blir bra!!

Sedan mötte jag upp karro alex och victor på billingen för lite klättring!! Utomhus :D UNDERBART väder för de! Victor och Alex fick klättra och jag säkrade, de va så kul att sätta ankare igen, men efter jag glömt av att en rätt viktig sak innan jag gick iväg till berget fick jag stå över klättringen. För ursäkta, men inte kan jag väl bajja i skogen? HAHA. ne jag kunde verkligen inte klättra, haha jag dör! Sånt är det, jag är bara människa.

Senare åkte jag hem och nu sitter jag här. Ja, där har vi min dag! LÄNGTAR till i sommar när jag får klättra igen med dem :) Hade så sjukt roligt!!! "Stenkoll" och allt vad vi hade :)


4

Börjat med packning idag! Svårt!

Igår var jag på sista klätterträningen, visste dock ej vi skulle vara utomhus så hade inte riktigt rätt klädsel osv.. Men men, gick sjukt dåligt! Men vi är några som beger oss ut på torsdag då det ska bli fint väder :) efter kort klättring mötte jag Karro igen som jag fått överge innan, så vi satte oss på pims en sväng! Riktigt trevligt :) ordnade det sista på flygbokningen med, behövde inte esta, tur! Tänkte även boka om så jag inte missar 4th of July men kostar mig 2000 att boka om för en vecka så hoppar det i år men satsar på att stanna hela nästa sommar!! Om jag får sommarjobb där vill säga!

Idag blir det lite träning, packning och sedan fika med tjejerna :) kommer sakna dem så!!

Katten Torsten vill vara med och packa också ser jag! I övrigt fick jag sedan min bror var i USA förra året resten av hans US dollar så har kollat va dem är värda och allt sånt.. Ska nog gå :) hittade en quarter dollar med Alabama staten på, den sparas istället :) finns sådana med varje stat ska försöka hitta alla :)


5

FEM DAGAR KVAR!!! Helt galet!

Idag har jag registrerat mig på British Airways hemsidan, även gjort ngt passenger information in advance. Kan tydligen välja plats på flyget senare också, toppen ju! Kanske hyfsat när toa? Eller utgång? hmm..

Har börjat tänka mer på packning också, en del kläder är tvättade så funderar på att göra en provpackning, se vad som får plats och vad det kan komma att väga.. Håller på att ordna med ipoden och min iphone nu, så jag kan både lyssna på ipoden och spotify på flyget :)

Känns som jag har 10000000000 saker att göra innan lördag, vill inte stressa kvällen innan!!

Om ett litet tag ska jag åka inom Skövde, behöver hjälp att fylla i APIS innan avresa (BA kräver ngt sådant som ska med på flyget sedan) och sen ska jag träffa Karro och efter det åker jag och klättrar sista gången för i vår med BKK.. Känns tråkigt men allt blir så mycket enklare i sommar då jag kan åka och klättra utomhus med vännerna :)
Inte behöva passa ngn sen tid, bussförbindelserna är inte så bra så sent..

Anywho, back to business!

Pictures

Lite bilder från igår :)


Hejdåfest

Ikväll är de hejdåfest för min del :) har bjudit hem tjejerna, men hälften är utomlands eller åker skidor så de va ju synd men klart de blir roligt ändå :) ska bjuda på key lime pie aldrig ätit men får se sen om jag lyckades med den :) hittade även USA-servetter :)

Sedan blir det utgång hoppas jag iaf :D


Utsikt

Ska försöka blogga en bild som jag tog igår från Sandvikenstranden i Mariestad!


10

Tio dagar kvar till jag sitter på flyget mot USA :) längtar!!!

Är just nu i Varberg och hälsar på mammas faster, mamma är såklart med. Har försökt geocacha på vägen men har inte gått bra. Ska dock ta en inte många meter från där hon bor :)

Igår var jag på en långpromenad, 4,5 timmar var det, passade på att geocacha, hittade 6st! Vicke var med mig han va ju bäst på att hitta gömmorna :)

På vägen sedan ska vi åka Boråsvägen istället för Gbg, ska köpa en iPod på vägen, hittade en sprillans ny på annons! Perfekt behöver musik på flyget :) sitter och bloggar här då jag har fik-koma...


CSN och fakturor

Fick CSN igår äntligen :) Som jag längtat! Fick även faktura från skolan så att jag kan betala in avgiften innan jag kommer dit så har jag det gjort. Det går väl på ca 48000.. För tre månader och tre månaders boende osv.. känns vähäldigt mkt men så är det! Får ändå en del över att leva på.

Idag annars har jag varit inom KSS för att få reda vilken blodgrupp jag är i, känns på något sätt tryggt att veta. Även om det lätt kan ta redas på om det skulle hända ngt därborta. Sedan lämnade jag lite CV för sommarjobb.

Imorgon åker jag till Varberg och hälsar på mammas faster, mamsen ska också med såklart! Ska inom Borås på vägen hem och köpa en iPod nano också, aaahhh! 400kr för en oöppnad och oanvänd silvrig iPod så glad jag blir :D

Nu ska jag ordna med lite USAgrejer..

Laters :)

Chickity China the chinese chicken have a drumstick and your brain stops tickin'

Den låten har fastnat i min hjärna! Haha. Låten heter One Week - Barenaked Ladies.

Anywho, vaknade med migrän idag så huvudet hänger inte riktigt med, kanske är låten som orsakat detta?!
Vad göra idag då? Känns som jag har miljoner saker att göra, vilket jag har, men väljer att ignorera 99% av dem och går och ordnar lite i förrådet. Har lite saker som ska ned dit och upp hit.

Tänk den dagen jag ska börja packa, stackars mig.. Hoppas Covington har lite värme och sol så jag kan packa lite lättare kläder, vinterjackan vägrar jag ta med mig! Är jag dum då?

Annars idag, blir det säkert lite geocaching :) Skulle egentligen behöva ordna upp alla papper jag ska ha med mig till USA och som kanske behöver kopieras, kan vara bra att ha lite extra om det händer något. Dock tar biblioteket 2kr kopian så får lösa det på annat sätt..

Ser ut på min text som en riktig klagodag, vilket det inte menas till att vara, fint väder ute och allt :) Så ska ta tag i saker som ska göras! Ha en fin lördag!KONY 2012


Geocaching

Har börjat med geocaching, funderat på det sedan förra året men har sedan glömt av det tyvärr. Det är ju riktigt kul :) Man får motion (eller hur personen nu väljer att ta sig till sitt mål) jag föredrar promenixa! Har hittat två, en tredje är riktigt lurig! Jag och Sarah letade igår när det var mörkt men hade ficklampor med oss, ingen lycka. Letade lite idag, fortfarande ingen lycka. Det får bli ett Marie-Sarah projekt!

Imorgon om jag inte ska jobba ger jag mig väl ut igen, dock mer välklädd! Var inom Ullared idag och köpte mig en blå vind/regnjack inför USA och även en supergo fleece :) Den värmer! Sedan lite annat nödvändigt som resväska :) Fick bli en röd, och en hård istället för en sån där tygaktig med dragkedja.

Ingen kö och knappt några bilar när jag och pappa var där kl 9 imorses.. SKÖNT! Åkte hem redan vid 12 igen han mådde inte bra. Hade annars gärna stannat lite längre :)

Ska se säsongsstarten av Grey's Anatomy ikväll, dubbelavsnitt! I like!


T-minus 3 weeks

Idag är det 3 veckor kvar till jag åker! Mår fortfarande illa i magen när jag tänker på det, fast på ett bra sätt :) Nervös, förväntansfull!! Såg i mitt förra inlägg det såg ut som jag bokat flygbiljett inom sverige till och från sthlm haha.. men nej jag har bokat mellan sthlm och seattle :) Ska åka hem över sommaren då jag inte vågar chansa på att kunna jobba inom skolan när jag kommer så pass tätt inpå sommaren.

Har sökt sommarjobb på Espresso House i Skövde iaf dem har ju nystartat. Beställde kaffe där idag och passade på att fråga dem, hon ville gärna jag skulle komma in med CV :) Så kul! Dem såg ut att jobba som ett bra team! + är ju nu att jag har baristautbildning och erfarenhet när jag söker (till skillnade från i sept förra året när jag bodde i malmö och desperatsökte).

Igår var jag med några tjejkompisar och hade väldigt sent firande av Sofia som fyllt 24. Hon bjöd på lite god mat och fika! Hennes dotter Ebba godingen va hemma, storebrorsan Theo och pappa åkte iväg så det blev en liten tjejkväll. Dem är så goa deras barn :)

Idag har jag varit i Skövde med Sara som är hemma ifrån Oslo en sväng, så trevligt var det! Jag var dock rätt slö så ursäkta Sara om jag inte hade alla hästar i stallet hela tiden ;)

Hittade lite nödvändiga och mindre nödvändiga saker som mobilfodral men så lila och fint va de! Bytte även ut min conchpiercing, haft en läkestav i en månad så fick en fin segmentring i där nu :) En segmentring har ingen kula som man skruvar av/på för att få i den utan man tar bort en del av ringen så när den sitter fast kan man snurra runt den hela vägen! Så nöjd! Litet stor är den men det är ju inte helt läkt heller så det är nog bra.

Har gosat med kisse-Torsten idag, han har blivit så lugn och snäll, förut ville han aldrig kela men nu vill han de mest hela tiden :) Väckte godingen förut innan jag skulle sova så höll han på att smaska haha.. Ungefär som man själv gör när man är torr i munnen och nyvaken så hämtade en mugg med vatten och OJ vad han drack! Det är nog svårt för stackarn att dricka själv med en stor tratt runt huvudet :( Så han blev nog ännu mer glad i mig efter det :D haha!

GODNATT!

RSS 2.0