Bad behaviour

Jag har ju inte uppdaterat på ett tag. Men det är något struligt och uppstressat med resan.

CSN vill inte finansiera mina studier då jag hoppade av högskolan i höstas pga fel val. Det är ej en godkänd anledning att avbryta studier enligt dem. Tänk på det!! Läs in 7.5hp eller vänta till ni hittat absolut rätt! Jag måste läsa in 7.5hp eller ha intyg på att släkting avlidit eller insjuknat under tiden jag hoppade av (som anledning) för att det ska godkännas.

 

Men, ett litet ljus i mörkret: Jag får FÖRHOPPNINGSVIS (hållar alla tummar jag har) hoppa på en 7.5hp kurs nästa vecka, så att jag kan komma iväg. Det lilla hoppet jag känner, är ovärdeligt!! Gråtit floder för detta. Jag ska åka, så enkelt är det :)

 

Så, just nu väntar jag på att det ska bli måndag så att jag kan ringa dem och vara lite tjatig att jag ska få läsa (jag har fått besked om att jag är behörig och lektorn vill gärna jag kommer och läser kursen:) så jag kan få ordning på det här..!!

 

Ha en fin helg!!


Who doubts what he's sure of?

Matte är något jag då inte är säker på. Har kämpat med Compass test (övningar) och sen gjort något test men fattade inte vad jag skulle göra när det var klart. Svårt svårt kan inte få tag på SI förrän måndag. Men får ta det då :) Bra att jag kan öva lite till på matten bara..!

 

Sitter och knaprar lite pepparkakor, borde ej, magen är i uppror och har varit senaste veckan.. Meen det är ju SÅ gott!

 

Har jobbat hela vecka, och ska jobba i helgen också. och nästa vecka, känns superbra..!! Kanske man har lite att leva på i New York :) Ska iväg på en promenad här strax, tänk vad skönt att det är fredag! Men eftersom jag jobbar imorgon och söndag kan jag inte njuta av det riktigt.. Men ska träffa mina fina Carro och Sarah imorgon efter jobbet beroende på när jag slutar :)

 

Just nu med ansökan är det fortfarande mest väntan, skickade in CSN i fredags (trodde jag) ringde igår och som tur var fick jag reda på då att dem inte fått min ansökan så jag ordnade det igår. Det är väl mest det som väntas på, och matten.

 

 

Som sagt nu promenad och sen hälsa på pappsen! Ha en toppenfredag!!

 

/Marie


RSS 2.0