Mamma e här!

Äntligen :)
 
Igår åkte jag till Seattle-Tacoma Intl. Airport och mötte upp mamma, Kristina och Samuel :)
 
Det tog sin lilla tid då många flyg kom in och customs tar då lång tid. Men åh va härligt det var att krama om mamma efter ett år på varsin sida jorden!
 
Vi tog en taxi till hotellet där dem bor, blev lite ordnande och prat och sen tog jag bussen hem. Jeremiah kom och hämtade upp mig på Kent station för jag vågade inte vänta på bussen där i 45 min. Det brukar vara lite oroligt där ibland eller vad man ska säga. Finns allt möjligt folk där och ofta sådana som helt oväntat kan komma fram och verka hotfull, har hänt förut dock var jag inte ensam då!
 
Förresten, satt och väntade på bussen från Southcenter mall till flygplatsen, då var det en snubbe som gick förbi och sa "bitch" hela tiden till alla och stirrade. blev obehagligt för någon antar jag, för tre poliser tacklade ned honom, så han låg med ansiktet i marken och polisens knä på ryggen. Jag märkte inte ens när det hände.. Fastän jag satt 3 meter ifrån haha, jag var väl i min egna värld som vanligt! Sen va de lugnt.
 
Haha jag gick in på Macy's innan detta, en kille som jobbade där kom fram till mig direkt när jag kom in i butiken och ville sminka mig (såg jag så förjäklig ut?haha), så jag lät honom. Han va duktig, men när det var klart och jag fick satte jag fingrarna mot ansiktet och drog dem mot kinden, japp, hela handen full med smink. Haha.. yuk.. bara att tvätta av, det kändes som svett hahaha! :P men alltid skoj o bli sminkad :P
 
Nu ska jag plugga i panik, riktigt stressad nu känner jag, måste plugga men helst vill jag bara sova. så sjukt trött!!
 
Ha en toppendag :) Idag blir det en sväng till mamma i Seattle med Max för lunch mm :)

Helgen so far!

Hej!
 
Nu har ja lite o skriva om iaf, och bilder att lägga ut :)
 
Igår, var jag hos Mackenzie, vi hade grillkväll med Max, Pavlo, Jeremiah och Mackenzies två vänner, Vanessa och Robert tror ja dem hette :) Den utsikten han har från det huset är helt otroligt, ni får se nedan :) Vi stannade inte så länge dock men va så kul att se alla!
 
Åh ni skulle sett vilken åska vi hade igår! Helt sjukt, hela himlen lystes upp! wow säger ja bara.. har en film på de men vet inte om jag lägger upp det.. ganska lång och det tog tid innan blixtarna syntes bra, för det lyste på himlen hela tiden men bara dem största kom med.. hehe..
 
Anyhow, Jeremiah stannade hos mig till 4 på morgonen för vi bara satt o njöt av regnet som smattrade och ljudet av åskan :) härligt!
 
Idag, idag ska ni få höra! Jason och Trevor har skrivit ett manus till en skräckfilm! den kommer vara ca 30min lång och jag ska få dö i den, självaste Jeremiah ska döda mig, I'm gonna hold that against him ett tag hahaha.. att bli dödad av sin pojkvän e ju inget skoj :p jo på film såklart.
 
Så vi läste igenom lite idag, den är rätt kul! och några hemska scener med såklart. Max skulle varit med, det är skrivet för honom med, vi skulle haft en sjukt bra konversation, låter ungefär exakt som en konversation skulle gå till mellan oss, dem lyckades verkligen ge honom perfekta repliker som passar! dessvärre kan han inte va med :( anyhow.. Blev inte så mkt gjort idag men vi ska få det klart :D så skoj!! har såna roliga vänner, hittar alltid på ngt spännande :)
 
 
Från gårdagen :)
 
Dessa är från idag:
 
 
Bra dag :) nu ser jag att det går mot åskoväder ännu en gång! Dock bra för det har bara regnat igår på i princip hela sommaren, helt uttorkat! Nu ska jag plugga en kortis och sen göra mig iordning för party hos Max :)
 
Mamma, 2 dagar kvar! nästan 1 dag kvar för dig <3
 
 

Middag i solen :)

 
Har nyss haft middag med Max i solen, blev ungsrostade grönsaker med lax och hemmagjord tzatsiki :) 
provade den där easy cheese, helt ok, praktiskt om inte annat haha :P
 
nu ska jag fortsätta prata med Tirre :) Ha en fin dag ni som har fredag!! :D
 

yard sale

Grannarna här har yard-sale. Vilken Gilmore Girls känsla jag fick! :D
 
Köpte en mini mixer! och, mina fönster är otroligt smutsiga...
 
 
Här kommer lite andra onödiga bilder från helgen so far!
 
 
Supergod pizza!
Testar kjolar på American Eagle
Nytt armband :)
 
 

RSS 2.0