Då tar vi nya tag!

Lite dåligt skrivande men ibland finns det inte tid :/

Ni får en genomgång av helgen, ni ser väl fejan annars vad som pågår :)
I fredags åkte ju jag, Akane, Carlos och Jennifer (inte den svenska tjejen) till Seattle. Tog taxi till Tukwila och därefter tåg mot downtown. Behövde in på banken och ändra min adress och hon som jobbade bara pratade och pratade om annat, vi kom ALDRIG där ifrån!! Men tillslut gick jag och Carlos var kvar.. A & J skulle göra manikyr så jag gick och shoppade.. H&M såklart:P Carlos mötte upp mig när han var klar och så gick vi till frisören. Dock något sent.. Borde åkt på lördagen eller så tror jag. För dem kunde inte göra något åt mitt hår det var för lite tid kvar.

Carlos klippte sig dock så jag gick iväg och gjorde lite mer shopping.. mötte upp A & J igen, sen fastnade dem i Te-butiken ett tag så jag gick igen.. Haha.. Ja man kan säga jag gjorde Downtown själv :P Hittade en hel del behövligt! Som linnen, tröjor osv.. Vi käkade på restaurang med, sushi.. oooohmy va gott det var :)

Tog taxi hela vägen tillbaka till CCA. Sen var det bara kuta in i duschen snabbt som fasen och ta safety ride till Hans & Co för de va fest :D förstår dock inte hur jag lyckas bli shitfaced när jag kom dit halv 1 på natten.. dem andra hade varit där sen runt 9.. haha.. spelade kings cup igen baha.. sen blev det översvämning i Karens rum, toaletten hade gått sönder och det var seriöst minst 3cm vatten ända ut till vardagsrummet..

Dock slocknade jag kort efter.. annars hade jag ju hjälpt till.. Vaknade nästa morgon, den enda med huvudvärk SOM VANLIGT! Vi hämtade ut alla grejer ur Karens rum så några människor kunde komma och få bort vattnet från heltäckningsmattan.. Sen var det en seg dag.. Vilade lite och tog det lugnt.. Sen gick vi till Brads place och spelade kinect och supernintendo :D och AAAAHAA har nog inte skrattat så mkt på länge! Ska slänga upp en video åt er :P

Söndag då.. Jag och svenska Jennifer tog bussen till Federal way och letade costumed för comic con på fredag :) Haha! jösses vad vi såg ut.. Men det slutade med att vi beställde kläder från deras hemsida istället för batgirl fanns inte i butiken där. Så dem ska komma på onsdag:) Ska bli så kuuuuul!!! :D

När vi kom tillbaks var de slänga i sig lite mat och sticka till Kyle :) Han bor i lägenhetsområde där dem har tillgång till pool bla :))) Så jag, Hans och Kyle badade bubbelpool utan bubblor och sen swimmingpool  de va nice!! :D Får lägga upp lite bilder en annan dag, jag tar ju inte så mkt kort, Jennifer är mer effektiv på den fronten!!

Och efter badet, blev de hem till Jennifer och färga håret.. Hon mörkbrunt och jag ett försök till blont.. det blev.. intressant... lite gult.. lite oranget.. ja.. silvershampo får de bli framöver om jag kan komma över ett sådant.. hujedamig, vad gav jag mig in på?! Haha.. aja, jag är ju närmre blond nu än helorange i huvudet iaf.. de känns bra :) Blev iaf en liten sväng hos Brad och Jaime igen sen och spelade kinect, dansade haha va kul de va.

Nu ska jag fortsätta plugga, begravd i läxor så kände jag var tvungen att skippa en class för jag skulle inte kunna koncentrera mig, tänker bara på allt jag behöver göra.. Börjar bli klar med en collage uppgift, men har en läxa som MÅSTE göras online idag i samma kurs.. Men jag min dumsnut glömde/hittade inte mina hörlurar så kan ändå inte posta det som ska göras.. FISK!

Hoppas ni alla hade en bra valborg :)

In service day (tisdag-onsdag)

I onsdags hade vi som sagt in service day så inga day classes! (jag hade ju en dock kl 4..) Så på tisdagen hade Akande tjejkvällen :) Oh, helt i onödan, sitter o käkar wasa knäckebröd och dricker te.. SÅÅ GOTT! :D

Så, vi var hos Akane och jag träffade några nya människor de va skoj :) Var inte där så länge men vi lyssnade på bra musik, pratade och lekte lekar :)

Efter det gick jag till Hans & Co och där vart de fest hehe.. så va hemma ca 5 på morgonen..... fick lite gjort på onsdagen iaf :) Som tex träning! Jag, Jennifer och Carlo gick till fitness center och värmde upp sen till viktrummet. De va riktigt gött o röra på sig, har ltie träningsvärk... haha!

Idag har det varit skola som vanligt, oj vad trött jag varit så ikväll blir de sova tidigt! För imorgon har jag quiz i english reading, fml! (fuck my life för er som inte vet). Suttit i bibblan med Akane idag efteråt! välbehövligt.. Skrev även ut lite foton på mig och vännerna i sverige :D ska skriva ut lite fler för mina vägger är hela kala :(

Imorgon efter skolan blir det Seattle :)) Ska kanske försöka hitta en frisör får se om jag vågar färga de blont.. men jag vill inte ha denna hemska färg längre.. mamma du har så rätt, ja ska va blond! så så får de bli :) Sen på kvällen blir det lite fest hos Hans & Co som vanligt haha :D som de ska va!!

Akane, Mai, minns tyvärr ej, Meg, Julia och jag!

Provade detta.. trodde det var nudlar av något slag men det var visst torkad bläckfisk....... snack på fest i Japan så nu vet ni de.. uhh.. aldrig igen!

pringles!

Alexander & Carlo

Akane gör masken haha!!

Här var vi hos Hans, spelar loaded kings såklart :P Goa ni! Brad, Jennifer, Kyle och Koen!

 

Nu blir det läsa igenom läxan en sista gång, sedan läsa Hunger games och sova! Natti :)


Girls night!

Idag har det varit en bra dag :) Börjar bli klar med en del läxor, men det är fortfarande lite svårt men jag gör de bästa av de, försöker att vara positiv!!

Hade två lektioner som vanligt idag och ibland får jag såna där AHA upplevelser, "åh så enkelt va de så jag skulle tänka" sen när jag ska göra de själv är de som bortblåst.. haha.. oh ni ska få se en video förresten som vi kollade på i psykologin, slänger in den längst ned i inlägget..

Efter skolan hämtade jag alla mina läxor och stack till bibblan med Joan, blev inte så mkt pluggande men fick lite gjort iaf.. Sen kom Akande och sällskapade :) Vi har samma kurs men på olika tider så vi hjälper varandra lite, ska göra collage till nästa vecka.. puh.. längtar till denna quartern är över så jag kan ladda inför hösten :D Då vet jag ju lite mer hur de funkar..

Just nu gör jag ännu mer läxor FÖRSÖKER verkligen bli klar.. men ikväll ska jag koppla av lite sen med girls night hos Akane :) Ska bli skoj!! Ska ta lite bilder med :)

Imorgon är det "in service day" i skolan hade veheherkligen sett fram emot en tur till Seattle med Joan, meeeen jag har lektion ändå även fast det inte ska vara några bara för att min börjar kl 4 på dagen så kallas det kvällskurs............................................................ suck

Bara att bita i de sura äpplet och gå dit! Det är design så ändå en rolig men svår kurs. Ska njuta lite av ledigheten också såklart men fasen jag behöver jobba igen.. Fy vilket tråkigt inlägg ni får men det händer inte alltid bara roliga saker här :P

Ha en toppenonsdag för jag antar kl är 4 på natten till onsdag hos er.. 7 på tisdagkväll här :)



Här är videon :) Hänger ni med..?? Rätt kul :P

Helgen som varit

Godkväll, ska snart lägga mig och sova här men tänkte jag kikar in och skriver ett par rader!

I fredags var det en händelserik dag minsann. Efter skolan åkte jag, Jennifer, Hans och Koen till Kent och kollade Titanic 3D! Tur jag inte sett filmen på några år för den va ju riktigt bra i 3D :P Efter detta åkte vi hemåt igen, Hans tog reda på att det fanns två platser kvar för lite skridsko-disco! Så han o jag tog taxi tillbaka till Kent, värt.. haha.. så var där vid halv 9 på kvällen men åkte i minst två timmar iaf, mötte Carlos och Akane där med :) Efter vi åkte hem blev de fest.. hade ätit riktigt dåligt så slutade med att jag säkerligen va den som va shitfaced..... Blev följd hem som tur va.. haha.. jösses, den lördagen va INTE rolig. Sov till halv 8 på kvällen, vaknade bara ibland för jag kunde verkligen inte komma ur sängen. På dagen va ja tvungen att äta något.. hittade en kiwi.. och vatten.. men sen kunde jag inte ta mig upp för trappan.. stod nog i köket ett bra tag HAHA.. kiwin åt jag inte förrän några timmar senare när jag vaknade igen :P

När kl va halv 11 på lördagkväll åkte jag hem till Hans & co där dem festade på IGEN.. jag var nykter men jag verkade som den som va onyktrast.. ja här skäms vi inte! Spelade ett riktigt roligt spel som jag ska köpa och ta med till sverige! Ring of fire i princip fast det heter loaded kings.. låter så mkt bättre ;)

Idag vaknade jag ganska tidigt ändå, tvättat, gjort läxor och bara haft de SUPERGÖTT MED 25 GRADER VARMT UTE!!!  deeee ni.. shorts o linne vart de :D

skridskor :)

disko!

carlos spelar biljard

Hans spelar biljard (vi tjejer ville bara åka skridskor)

skridskoparet Carlos och Akane :)

Kyle & jag i fredags haha

från igår (lördag) ja, det finns en för varje dag HAHA

Loaded kings :D

beer pong, letar nog efter bollen..

tequilaaaaa

GODNATT!


svenska pannkakor!

TGIF säger jag bara, äntligen lite slapp :) Egentligen inte men jag kan ju få tänka så!

Vart en stressad morgon idag, vaknade, lite senare än jag tänkt, skulle göra ett quiz online för reading class, gick ganska bra. Mkt enklare när man kan sitta här i lugn och ro :) Sen kl 11 var jag tvungen att greja med min designuppgift i skolan och det var öppet från 11-1 men hade test i psykologi kl 12 också så kunde bara sitta en kort stund. Lite fick jag gjort dock :)

Så nu sitter jag här efter allt och äter svenska pannkakor :) Mmmums! Använde pannkaksmixen jag köpte på ikea, en del av de, blev inte helt som hemma men nära nog :D

Kl 2 ska jag, Hans och Jennifer, kanske Joan också, åka till Kent och se Titanic 3D!! Så coolt :) Hans har aldrig sett den så det är ett måste!!

Annars då? Nä inte mkt mer än plugg just nu, satt i bibblan till kl 8 igårkväll.. Hittade dessvärre ABC (vi hade visst den här hemma, så jag kan se på greys, desperate osv osv osv) så jag satt och kollade lite greys jag missat hehe..

Idag spelar Brandi Carlile i Austin, Texas.. åhh vad jag hade velat se de! Hade ju vart perfekt att hälsa på Anthony också som bor där, vi har haft kontakt i.. hm.. 6-7 år men aldrig kunnat ses, så nu är vi äntligen på samma sida pölen.. men de blir inget Texas för det är en BRA jäkla bit haha!

Nej nu babblar jag bara.. ska se till att få lite gjort (läs: se greys) :)

Ha en toppenfredag de som är kvar!!

agricultural biodiversity

av rubriken att säga förstår ni nog att google translate går på högvarv här!

Ibland är det svårt att förstå vad som sägs i böckerna, ibland inte.. Men just "The Atlas of Food" är riktigt svår. Dock när jag slår upp orden är det ju hur självklart som helst! Idag hade jag riktigt sett fram emot jazzdans på morgonen, de bästa!!, men det var visst balett.. huh?! tänkte jag.. måste nog ta och kolla schemat en gång till..
Vaknade upp sjuk idag igen, dock inte feber men riktigt tung i kroppen och snorig.. Ändå sov jag 6h mitt på dagen igår (söndag). Tog mig igenom denna dag iaf. Det var bra, men sista lektionen var inställd och då hade jag väntat i en timma på den! D'OH!! Hade viktig inlämning att göra plus att fatta nya projektet.. dubbel D'OH!

Vart och handlade idag med, nödvändigt! Min hörna i kylskåpet ekade tomt... Men nu har jag lite :) Käkade pasta med champinjonsås idag, mmm de som ÄE så gott! Har även en massa goda grönsaker så ska göra stir fry imorgon, vet inte om det blir lika gott i stekpanna men de får duga :)

Imorgon ska Joan med mig hem efter skolan, då ska jag bjuda på svenska pannkakor :) hihi! ska bli såå gott..!! Kom på at jag har så sjukt jäkla mkt sylt hemma.. Hur värt?! Lingonsylt, hallon/blåbärsyld och jordgubbssylt.. även äpplemos.. vafalls?! När har jag tänkt äta detta? Aja, hallon o jordgubben försvinner ju lite imorgon ändå..!!

Slänger upp lite bilder från helgen, enjoy.. eller ngt :P de gjorde jag iaf!

Lördags, Jaime (bredvid mig) fyllde 19 å de skulle såklart firas :)

Vi plankade ltie varstans

Och här shottar vi ren vodka.. uugghhh

Jag ser väl fortfarande hälsosam ut? va? Ja jag tog den obligatoriska dagens outfitbild innan jag gick 10 meter till festen :P (Blev förövrigt även följd hem efter sen HAHA SÅ långt att gå men man vet aldrig bra vänner har jag!)

Jag och Akane

Beer pong med Brad & Kyle

HAHA CARLOS! "do the face" så jäkla bra varje gång

 

Planka på beerpong bordet

Tror det får räcka för jag ser på resten av bilderna att folk börjar försvinna, somna eller spåra ur hahaha! :D

Nu blir det fortsatt plugg... wish me luck :)


the smell of ikea...

Har uppdaterat lite dåligt men ibland finns det inte mkt att säga :) Vet inte riktigt när jag skrev senast för dagarna stämmer ju inte helt som jag har de, men såg nu att jag har en almanacka här på skrivsidan så ska se om jag kan ändra till min tid där så ser ni :)

Blidde sjuk onsdag-torsdag så ingen skola då, gjorde bara psykologitestet på onsdagen och gick hem sen, det får jag lida för nu! Jäklar vad jag har att ta igen, och då missade jag ändå bara en/två lektioner av vissa kurser.. Var i skolan på fredagen iaf för det var quiz i english reading kursen. Gick bajs, men hade ju ingen möjlighet att vara med på genomgången och det visste läraren om!

Efter skolan i fredags då (igår för mig) åkte jag och Angelica till IKEA! :D Det var stoooooort, men såg i princip likadant ut som hemma! Luktade likadant :) Köpte maaaaaaaassa skit.. fast det var nödvändig skit! Har fotat så får ni se själva.. Efter det kände jag att nä jag måste handla något mer till kylskåpet för det är inte mkt där inte.. Så kutade till bussen mot supermall och åkte till Walmart, och victoras secret........ hehe........ Slutade med två linnen på Old Navy, två mjukisbyxor och underkläder på VS och sedan matshopping på Walmart! Köpte mini corona också mmmmm! Svårt var det att bära allt.. Sen på senkvällen gick jag över till Jennifer, Koen & co dem hade lite kalas för Jaime. Så vi drack lite och haha, jag drack EN drink, vi lyckades på något sätt lura Brad att det var min 5e han undrade hur jag kunde vara så klar i skallen :P

Nu är det så mysigt i mitt rum :)

Idag då, var meningen jag och Joan skulle åka till Seattle men hon mådde inge bra i morse så jag bestämde mig för att åka till Southcenter Mall istället och kolla för sist jag var där var det bara för mkt haha.. Nu fick jag handlat ska ni veta.. uhh.. ruinerad.. Hittade äntligen ett Bank of America också och kunde inkassera min check från skolan. gött! Southcenter är ENORMT!!! Kommer ni och hälsar på är det dit ni får hänga med bland annat! Hittade även en enorm butik mittemot som heter Guitar Center... ÅHH jag är kär om man kan vara det i materiella ting, en Fender gitarr..!! Akustiskt!! Svart!! Hade lite för mkt att bära idag så kanske sticker inom imorgon en sväng :D MÅSTE HA! $159...HALLÅ?! haha ursäkta mig..

Ikväll blir det lite partaj igen :) Ska fota lite också!! :)  Ha en bra söndag för er i sverige, här är kl ca 5 på dagen (lördag).

Ett måste på resväskan!

Obligatoriska matbilden, The Commons med Joan!

Obligatoriska fikabilden, IKEA med Angelica! PÅSKMUST!!

Smäklig möltid!

Såhär ser rummet ut efter man varit på IKEA.

DONE! myspys

Köpte tunnbröd och hushållsost! mmmm

Idag väntade jag på bussen, här från Kent till Southcenter.. byggnaden e fin!

Guitar Center!!

SÅ GOTT! Det var glass, men det var så krämigt! precis som de står.. Han tog en slev med cheesecake och en med choklad, la dem på arbetsbordet och knåda ihop dem till en glass :D gott i värmen!

Min shopping, ja e nöjd! Hehe.. Ljusa chinos, har ju mina hemma. Shorts, finally! Topp, CONVERSE! ett par låga navy blue och dem höga vita för halva priset mohaha.. $24 istället för $44! Jeans och äntligen en Mariners hoodie!! För er som inte vet är Seattle Mariners ett baseball lag :) Får ta en bättre bild på den sen. Hela kom inte med. Åh, ja köpte ett paraply med! ;P

 




Sounders game

God kväll!

Kom nyss hem från en kanonkväll med några vänner :) Dålig jag är som aldrig fotar något, men ska försöka bli bättre, för en del av dessa goa slutar här efter denna quartern :( men men.. Hans lagade kinesisk mat mmmmm.. typ 7 olika rätter!! Delvis för Madde inte kan äta fisk, och jag kan inte äta kött.. haha! :) Men gott vare!
Mamma/Pappa/Patrik eller vem som nu läser detta, fylld räka saaatan i gatan va gott :)
Tror det var någon slags lök/smör fyllning och sen ska dem kokas.. mmm!! Och massa annat smarrigt.

Annars idag så tog jag det lugnt imorse, lagade lite matlådor och gick till skolan, största klanten som jag är kom jag på alldeles försent att jag har min design uppgift att göra klart... ahh paniiiik!! Får lösa de imorgon.. Psykologitest är de med.. Men började kl 12 idag, till 1250. Då kutade jag och Joan till bussen mot Federal Way och ett köpcenter, fanns inte så mkt där men hittade lite köksgrejer och ÄNTLIGEN bra shampo och balsam! Så nu känns håret faktiskt redan bättre! Utan att jag nämnde för frisören sa hon att "herbal essences är inget du vill ha i håret" och det är ju det jag använt.. :S Slog till på rean och fick två enorma shampo/balsam-inpackning från Matrix. Jaja, det var väl ändå onödig info.. Haha.. vad tvättar du ditt hår med? :p Jag är trött!

Fick ett samtal imorses också, var ju förra veckan på Root Beer Float Social, där kunde vi göra en utvärdering och tävla om fotbollsbiljetter till lördagens match, Sounders (seattles fotbollslag, soccer alltså). JAG VANN! :) hihi.. dessvärre sa dem att jag bara vann en biljett och inte två som det var sagt för det fanns inte två... Det får dom väl se till att ha om dem lottar ut det haha..

Så jag tror jag ska tacka nej till biljetten och istället åka med ett gäng till Seattle och shoppa haha.. Jag vill ju hellre göra, som min bror säger, åka med ett par vänner och se på matcher och ha lite tailgating innan wihooo :P

Nuuu ni, ska jag plugga lite.. sen gå o dö i sängen.. sova som en stock!! Saknar er därhemma!

Några av de dagar som varit

Godnatt/godmorgon gott folk!

Här är kl 1.30 på natten men jag börjar inte förrän 12 imorgon så ordnar lite läxor såhär på kvällskvisten :) Tänkte lägga in resten av bilderna som jag har från förra veckan :) Idag har vart sååån bra dag! 20 grader varmt har vi haft i några dagar, hoppas på de imorgon med.

Jag och Hans åkte till supermall när jag flyttat till CCA. Här fanns en 50tals restaurang. Grymt coolt!!

Dem spelar 50tals musik och är klädda som servitriserna förr!

Ska äta här ngn gång :)

Vi vann gosedjur :) Även lite andra men vi gav dem till några barn.

Ja här sover jag förresten! Har ni sett dem har inte påslakan! :O finns säkert på ikea iofs :)

I fredags var det root beer float social :) Root beer med glass.. inte så förtjust i de men glassen va god!

Här bor jag :)

Till höger om denna bild är parkering och skola :)

Rakt fram, ser ni en blå byggnad däromkring bor jag!

B-byggnaden precis framför, däääär bor jag :D B står för Birch då de har så många träd:)

Åkte i fredags till Federal Way och inhandlade balettkläder/skor!

Och detta är vad som händer när du däckar på collegefest! :D

 

Imorgon är de tisdag, en lektion inställd så har bara psykologi kl 12-1 efter det åker jag till Federal Way igen :) Var tänkte jag skulle ta en sväng till Southcenter mall men jag fick inte åka ensam genom Kent Station! Och de vill ja inte heller.. Har verkligen brist på kläder och jag ORKAR inte tvätta än, inte så mkt tvätt heller iofs men ja.. jag behöver ltie nytt hihi! Sen på kvällen blir de käk med gänget :)) God natt gott folk!!


stressssssssssssssssssssss

Baksmälla, 1000 läxor och trötthet är ingen bra kombo någonstans! Har bara suttit och pluggat sen.. ja.. kl 14 idag?! Ännu är jag inte klar, ska skriva ut 4 papper som jag måste fylla i, jämföra fyra universitet som jag valt ut bland annat.. huuujedamig! Det är lite otydligt allting känner jag, pga att jag inte är van! Slänger in lite fler bilder för att ta en liten break!

I Seattle har dem blåa träd ;)

Vattenfall!

Macy's

Var uppe i Space Needle

Utsikt över Seattle

Ännu mer utsikt

Har en video med kan se om jag kan få upp den imorgon, men nu måste jag nog sova känner mig helt förstörd!!


Seattle & partaj

Igår var en grymt bra dag! Jag stortrivs verkligen här borta :) Förstår inte varför jag sitter inne en dag som denna, vi har 20 härliga grader!! Varit ute en sväng dock, the walk of shame!! Haha..

Seattle resan va riktigt kul! Vi skulle mötas kl 9, bussen gick en halvtimma senare och vi stannade på ett ställe som heter Alki Beach bara för att vädret var så fint! Hoppas detta kan hålla i sig förresten hade vart sjukt härligt!!

Joan & jag redo för Seattle! Jag MÅSTE göra ngt åt mitt hår.. haha.. fortfarande lite rött :(

Berget syntes :) Vacker!

Påväg in till Seattle åkte vi förbi Boeing! De skulle morfar sett! Maaaasssa flygplan, och Martha (en ledare) sa att skulle vi se ett flygplan som är grönt, med vita vingar osv, så är det ett helt nytt flygplan som inte blivit målat än!

Joan & jag igen :) GRYM utsikt!! Mamma känner du igen overviewen från Greys??

Miku, Joan, jag, Eiko och Mao :)

 

 

Hans sitter så fint där på klipporna :)

Starbucks huvudkontor! Första Starbucks finns även i Seattle, såklart! Men jag gick inte dit denna gången men det blir fler turer dit så då ska jag fota det och bannemig få en kaffe därifrån :P

Åt sushi första gången i USA, damn, sjukt coolt ställe! Sushin åker runt alla gäster sen plockar man bara det man är sugen på :D

Det tar ÅR för datorn att ladda upp bilder just nu så jag fortsätter senare, har lite läxor att göra idag med :/ Sen tror jag att jag ska ta en sväng till Food Market och handla lite käk osv.. kanske ngt för mitt hår med haha!!

Men vi gick runt och kikade lite överallt i Seattle! Åkte upp i Space Needle med det var coolt :)

När vi kom tillbaks hem var det bara att göra sig iordning för partaaaj! Hans, Anton och Jennifer hämtade upp mig hemma så tog vi safe ride eller vad det heter bort till festen. Skolan har chaufförer man kan ringa för att få skjuts så man slipper gå i mörkret. Spelade pingis och drack.. en del.. ja.. det förklarar ju varför jag är törstig som en kamel idag!! Haha.. shotade jag vet inte hur mkt tequila.. trodde jag inte ens skulle klara en men sen va de inte så svårt haha!! :D Träffade 2 eller 3 norskar och så var vi några svenskar med!

Hade grymt kul iaf :)) Härligt folk!! Campus är verkligen rätt val de känner jag :D ja om varje helg ska hålla på såhär haha!!

På tal om fest.. tror jag behöver handla lite kläder.. har brist på den varan.. FÖR EN GÅNGS SKULL! haha :D Mamma du behöver inte skicka mina chinos, H&M har det här :)

 

Uppdaterar lite senare :)


alldeles, alldeles...

uunderbar sömn jag fick inatt! Vaknade kl 8, och INTE av en garageport kl 5 :) Hallelujahmoment.
Har träffat två av mina rumskompisar också, verkar bra änsålänge! Vi skulle väl ses o prata lite mer idag.

Så igår var en lång dag! Inte i skolan men.. Hade två bra lektioner, english reading gillar jag skarpt alltså! Även om det är lite mkt just nu.. ska verkligen se till att plugga de mesta nu så jag slipper i helgen..

Efter skolan gick jag och betalade hyran, hämta mina nycklar och tog en ordentlig kik på lägenheten:) Märkte att jag inte fick något flytta-in kit dessvärre.. Men jag hoppas allt annat ingår som bestick osv.. Får kolla det snart annars blir det svårt att äta frukost :P

När Angelica hade slutat skolan sen mötte jag upp henne så åkte vi hem till min värdfamilj, dessvärre var ingen hemma men vi packade ihop allt och väntade till mamma och barnen kom hem. Så jag fick säga hejdå till dem iaf :) Vad grejer det känns som jag har! Måste slänga lite skit, men ändå har jag inte så mkt, det är nog mest kläder.

TACK Angelica för att du ställde upp!! Det är verkligen uppskattat :)

Gick sedan till skolan för att ordna lite grejer och då mötte jag Hans som hade slutat jobba, vi kom in på det att jag inte har NÅGOT till mitt rum, så han erbjöd sig att åka till Walmart en bit härifrån (tror det var i Auburn) så det gjorde vi! Så det blev täcke, kudde, lakanset och lite frukost. Men när vi hade kommit fram till Auburn var det inte Walmart vi stannade till vid först, utan en nöjespark som var precis där!! :) Så vi spelade lite spel, åkte Haunted House och käkade sockervadd :) Cotton candy låter mycket godare dock.

Efter nöjespark, walmart och annat så käkade vi på Red Robin, första gången på en riktigt restaurang, hamburgare blidde de, vegansk och den va supergod! Älskar USA's alla restauranger. Vi gick förbi en 50tals restaurang.. Har iaf två bilder från den ska lägga in dem men ska dit och käka någon gång har jag tänkt så jag kan få lite fler bilder :)

Kom inte hem förrän halv 11 på kvällen.................... helt dööö......!! Men fick iordning de mesta i rummet :) Ska fota lite på de med när det är iordning.

Tror jag behöver lite frukost just nu, och göra läxor...!!


CCA

Tjenixen!

Har varit lite stressigt med saker och ting. Men nu så, och bilder ska jag försöka ordna snart :)

Vad som hänt annars, jo concert choir som jag säkert skrivit om blev det inget med. Men jag kom med i Dance 101 klassen, vilken menas balett och jazz :) Dansade balett idag och det var riktigt kul! Tålmodig måste man vara bannemig :) Härlig lärare!!

Så idag hade jag långdag, 9 med dans till 11 ca. Kl 12 psykologi som vanligt, gillar den läraren skarpt!! kl 1 reading, och den läraren som jag skrev om, den läskiga bla bla bla.. Fasen hon är grym ju! Jag blev så inspirerad när hon pratade om “There are things we know we know. There are things we know we don’t know.  And there are things that are unknown unknowns. We don’t know that we don’t know.” så jag börjar verkligen gilla henne. En student sa något kul och hon la sig bokstavligen på golvet och gapskrattade!!

Sista lektionen jag hade vart Designen, oj jag höll på att somna! Men vi har fått vår första uppgift :) Dock känns det som min hjärna exploderar snart av info...

Annars då, jo, CCA heter min rubrik, och det är dit jag flyttar imorgon (torsdag) :) CAMPUS here I come!  Hade sån jäkla tur det fanns en ledig, bara över gatan så är jag i skolan. Jag behöver verkligen detta känner jag. Dock är det betalningar hit och dit och pengar överallt känns det som. Men när det väl är ordnat blir det nog bra.
Kommer sakna min värdfamilj men dem var glada över att jag vill fortsätta hålla kontakten, för det känns bra speciellt med barnen. Jag gillar inte att komma hit, träffa dem varje dag och sen bara försvinna. Det är ju inte bra för dem heller. Så, vi ska fortsätta prata och kanske ses ngn gång ibland :) Det känns jättebra!! Ska få ett foto på dem med :))

Nu ska jag göra mina läxor innan kl blir lika mkt som den blev inatt.. la mig 0130 och gick upp kl 6... uhh.. Borde ju visa vad jag köpte igår med, men jag börjar ju framstå som en shopaholic, även om jag FAKTISKT inte handlat så mkt!! Inte ett endaste klädesplagg, ok träningsbyxor och underkläder.. Men köpte äntligen viva la juicy parfymen igår! Love it!!

Skriver mer imorgon när jag får tid! Börjar inte förrän 12 men ska inom skoaffären och lämna tillbaks skor och sedan till banken.. och sen bussen till skolan.. dubbel uhh.. haha :)

Ps. Tack mamma du är bäst!!

Första skoldagen!

Godkväll :) Godmorgon för er!

Idag var första skoldagen, oj vilken dag! Huvudvärk! Men det är en bra huvudvärk..
Åkte tidigt imorses, Kayo brukar åka med Justin kl 5 på morgonen, jag pallar inte det! men idag åkte vi runt 7 iaf. Jag började 9 med matte. Det gick bra, fick bara lite info men efter det så gick jag och gjorde WAMAP. Mattetest alltså, för att jag ville inte ha math070. Gjorde alltså test för Math072. Jag fick 90% rätt :)) Så jag hoppade av mattekursen, tänker ju inte betala $46 för en kurs jag inte behöver.

Därför skulle jag nu börja kl 12 egentligen, tis-tors-fre skulle jag ha lektioner 12-14. Men.. ja, kommer till det snart.

När jag gjort testet gick jag direkt och hoppade av matten och kollade lite vilka andra kurser som fanns lediga, fanns inte direkt några och inga som passade mina tider. Så jag gick iväg och hade psykologi, så kul med massa amerikaner, känns konstigt också! (och det satt en snygging i stolen framför Haha!) Anywho, psykologiklassen verkar riktigt kul! Läraren är toppen, vi fick se en filmsnutt av Memento, se den den verkar riktigt bra! Efter den lektionen hade jag Reading Mastery. Jag tänkte åh vad läraren ser trevlig och glad ut :) Men, ja. Jag kan nog inte stå kvar vid det förstnämnda.  Ja jag kan gå on and on and on and on and on and on om hur otrevlig och skrämmande hon var men sånt är inte roligt att lyssna på.
Jo, en sak. Förra elever som haft henne fick skriva brev till oss nya om henne och kursen. Hon ville att vi skulle gissa om eleverna som skrivit breven var amerikanska/utländska, tjocka/smala, långa/korta, såna som klarat kursen/såna som inte. Det går ju inte?! Vi gissade bara om de var tjej eller kille som skrivit. Vi får enbart ställa "excellent questions" inga dumma frågor. Visst sparar man tid på att lyssna ordentligt. Men ja.. nä.. det var en tjej som redan efter halva lektionen sa hon ska hoppa av, en kille på waitlist ska inte ta kursen. Jag får ta med min amerikansk-svenska ordbok :P

MEN jag tvekar inte en sekund på att hon är en grym lärare!

Efter detta var det international student college experience eller något, det var kul :) Bara för oss nya :) Sen hade jag en timma ledigt. Kl 4 började Beginning Design. Jag gillar den kursen mycket!! Får sitta vid illustrator mest hela tiden :D hoho.. 1½h. Det ska bli roligt!!

Bah ne nu måste jag göra några läxor som jag har fått redan, inget avancerat men massa smågrejer som ska göras, hoppas jag hittar en kalender!!!

Idag får ni inga bilder, kanske slänger in en imorgon :) Oh förresten, jag börjar inte 12 imorgon, kl 9 ska jag försöka få börja concert choir :) hihiii hoppas hon är snäll och låter mig vara med!!! Sjukt härligt väder idag förresten, 15 grader nu på kvällskvisten (2030). Och riktigt skönt i solen idag: )

1st quarter

Nu är jag här igen, med lite mer energi att lägga ut bilder. Japp imorgon är det första riktiga skoldagen! Ska bli intressant :) Här är bilder ifrån lördags, såg the hunger games med Kayo och Joan vid Kent Station en bit härifrån, råkade dock hoppa av på fel ställe och vi fick vänta på nästa buss men det hela gick ju bra tillslut :)

Biografen heter AMC, huuuuge :) Jag gillar den!! Va en häftig upplevelse!

Efter vi köpt biljetter åt vi på Duke's Chowder House.

Restaurangen, och en liten del av Joan haha :)

Jag fotar allt så ni kan se exakt vad jag åt och drack, viktig info!

Även om det inte är en fager bild så lägger jag upp den! Jag och Kayo!

Joan med sin mat! Såg SÅ gott ut! Får bli nästa gång. Lax med potatis och goda såser!

Jag åt blackened bering sea cod tacos

Kayos mat :P

En del av kent station. till höger i rosa text har det funnits en butik som heter Marie Haggin :P

Min första latte från Starbucks! Mmmmm!


Söndag

Hallå, här är kl ca 1030 och jag har inte ätit frukost än.. Har skypat med mamma i en timma och sen städat iordning rummet lite. Även fast jag FAKTISKT inte handlat så mkt så är det papper och skit överallt. Skolpapper mestadels.. Idag är familjen i Seattle så jag ska ta de lugnt bara och se lite tv tror jag.. även plugga inför WAMAP för att få ett bättre mattebetyg så jag kan ta en svårare kurs och inte behöva läsa 5st mattekurser, förhoppningsvis "bara" 4 :) Slänger in ett par bilder till från helgen :)

Här ska ni få se det mest onödiga jag kan komma på, min väg ner till downtown Covington! Den börjar här!

Går förbi alla de fina husen. Även om dem flesta ser likadan ut så är jag helt fascinerad! Varför ser det inte ut såhär i svenska villaområden? Så mysigt!!

värt, haha. en korsning :)

En trottoar, följer den rakt fram till ni inte ser längre.

Går ner för den långa backen! Uppför är den riktigt bra, för rumpan då ;p

Brevlåda :D OCH skolbuss!

Denna har ni sett hehe..

Covington Square, iaf på skylten

Vårat Walmart

Här hade inte varit fel att börja, men dessvärre kan jag inte skaffa gymkort då jag inte är medborgare.

Köpte en fin ramtavla :) Har inte fått bort hela prislappen än, förlåt Tirre! Ska försöka hitta lite bilder där jag inte är med också haha!

Jag handlade lite annat med.. Eftersom vi fick för oss att hänga med Shivani på Hot Yoga som för övrigt är JÄKLIGT varmt, så blev det yogamatta, flipflop (finns ett outlet där märken är billiga, säkert kopior men vad gör de?) som är bra att ha när man duschar på gymmet. Tommy Hilfiger handdukar med hihi :D CONVERSE! Betalade $34 för dem vilket är 224kr, dem var på rea annars hade de kostat 257..!! Två ljus en mango peach och en warm vanilla. Även lite skittles, ääälskar de! Och så testade jag Swedish Fish, men jag föredrar riktiga svenska fiskar godisarna :)

 


Mer från helgen

Dock är helgen inte slut än, kl är 00.25 natten till söndag när jag skriver!
Ska lägga in lite bilder från overnight camp och så tänkte jag så ska inte tråka ut med massa klumptext, skriver lite vad som hänt vid bilderna istället! Bered er på en hell of a bildbomb!



Dessa bussar tog oss till Camp Berachah

Hillside Lodge, i denna "stuga" bodde vi.

Jag och Joan vann denna lilla godispåse :)

Ett gäng inne i gympasalen!

Jag behöver få lite sol tror jag :)

Klättring! Startade med gympadojor till jag såg dem hade klätterskor, då gick de betydligt bättre!

Note to self: klättra aldrig mer med gympadojjor!

Yaay!

Först var de lite discodans härinne och sedan film.

Jag, Joan, Hans och René hade bästa sittplatserna, drog fram soffan till första parkett hihi:)

Mindre roligt för René som efter filmen såg att han suttit på en reeses pieces hela tiden :p

Tillbaka till skolan efter CORE. Här startar min väg till skolan

Vandrar förbi krokodilen (den är riktig, jag lovar)

Här är själva, ja, jag vet inte. centrum?

Lindbloom Center, här finns Bookstore, skolans lilla butik med andra ord. Även en form av matsal, spelrum, scen och massa annat :)

Ja, skolan är enorm! Detta är bara få av alla byggnader som finns! Jag är påväg mot International Programs som ligger en liten bit bort ifrån denna bild. Kommer nog ha lite problem att hitta på måndag, haha!

MUMS! Tror jag har kvar denna än, får smaska på den nästa helg.

Mina första skolböcker :) Psykologi, sen tre böcker till Reading Mastery, och JA, the hunger games är faktiskt required för den kursen woho!

 

Nu slocknar jag snart så lägger in fler bilder imorgon :) Och för er som vill är jag inne på skype på söndagar. Imorgon kanske de blir tacos också, mmmmm, på svenskt vis såklart :P


RSS 2.0