2 veckor

Idag är det två veckor kvar!! :)
Kommer gå snabbt för nu har jag lite att hitta på till dess, Skövde imorgon, Göteborg på fredag-lördag,
Oslo lördag-måndag :) ahh jag har aldrig varit i Norge förut, ska bli SÅ kul!!
 
Fått jobba lite på förskolan också, saknat barnen så! Blev så glad när det ville ha mig två dagar iaf. Några barn
kommer allt ihåg mig efter 6 månader iaf, en 3åring, det är inte dåligt! Men har även haft hans bröder så kanske inte är konstigt att jag varit med sen han föddes nästan. 
 
Nu ska jag se film och sen sova så jag är pigg till imorgon :)

Måndag

Jag måste skriva av mig! Längtar så tillbaka till USA, ca 3 veckor kvar tills jag åker dit igen :) Tänk att jag varit i sverige i 2 månader redan..!! Tiden går snabbt men det är bra. Taggad inför studierna faktiskt, kollade igenom mina inlägg jag skrev innan jag åkte första gången. Att jag skulle "plugga röven av mig", det gjorde jag! Haha.. Får köra på det igen :) Nu blir det sista engelska kursen, english&101. Börjar med matte också, som jag även så där att jag skrev "får väl ta dubbla mattelektioner, haha". Det är det jag ska göra.. ha..ha.. Fast det finns kurser som är menat så. 2h mattelektion varje dag, yay! Fast, väldigt bra jag behöver all hjälp jag kan få.  Sen ett roligt ämne som jag tycker är bra vid sidan av, faktiskt.. Piano! :) Har inte spelat på säkert 10 år, dags och sätta igång igen :D
 
Så skönt att jag har Maddie som sällskap till USA denna gången :) Ska spendera en extra dag i GBG innan jag åker, borde ju kika in på Study International faktiskt ;) Ska se vad jag kan göra!
 
Ska bli helt underbart att träffa vännerna i USA igen, dock är ju några som sagt inte där längre. Men man träffar ju nytt folk och det är alltid roligt :) 
 
Nu ska jag väl återgå till mitt serie tittande, i princip det min sommar består av just nu, meeeen, vad gör väl de :D

RSS 2.0