Jennifer är tillbaka!!!

Åhhhh helt underbart :D
 
Har hunnit träffa henne en sväng i skolan iaf, vi hade så kul tillsammans förra året så hur kan man inte sakna en sådan person? Så nu blir de full rulle denna helg :D
 
Skriver mer senare!!
 
 
 

Helgen

Lite bilder från helgen, har ledigt idag med då det är Memorial Day!
 
 
En tur till Redondo Beach utanför Federal Way, vilket inte är långtifrån där jag bor.
Även en tur till IKEA, införskaffade dessa flamingoglasen för 99cent. hehe så fina :P
 
Nu blir det plugg antar jag..igen.. sigh.. Hejsvej :)
 

Mary is here!

Idag kom våran vän Mary och hälsade på, hon studerade här under en quarter förra året (sept-dec2012). Så det var ett nöje att få henne tillbaks nu över helgen :) Hon har kört ända från Alberta, Canada! Satan i gatan, och en bro rasade bara 10 minuter efter hon passerat den! Sjukt! 
 
Idag har det varit en hyfsat produktiv dag annars, fick ett riktigt bra betyg på en inlämning i engelskan :D Jag och en klasskompis hade uppgift att lämna in 25 quotes för en presentation, och jag satte ihop alltsammans åt oss och lämnade in (det tog mig 1-2 timmar att bara skriva ihop allt) så jag är glad med betyget vi fick, och jag är nördig nog att ta bild på det haha.. kommer även bild från tidningen när jag var med denna gång, bilden av mig var väl sådär, gör mig inte speciellt bra på bild haha.. anywho..
 
Somnade i 3h, väldigt trött det senaste så där vart jag inte lika effektiv.. men sen kom anna och vi pluggade matte i 3h.. fick läxan gjord! gött! :D nu blir det natten för imorgon är det skola som vanligt sedan iväg till Kent station för sushi och the hangover III :)
 
Natti!
 
 

sjukling

Idag är jag hemma, sjuk.. Dock gick jag på sista lektionen för att lämna in en uppgift! Därefter printa ut massa saker för den kursen. Passade även på att skriva ut massa bilder att sätta på väggen :D jag har 900 credits att använda och skriva ut saker på, alltså ca 900 utskrifter! måste ju utnyttja på något sätt, dock tycker jag synd om träden :P
 
Annars, jaa jag väntar mest på att denna termin ska bli över så att sommaren kan börja! Har fått mina nya joggingskor inför joggingkursen i sommar, min andra är för gamla nu, köper nya en gång om året.. Skaver annars! Men ändå vill jag inte denna termin ska ta slut för jag har så kul! Dramakursen är helt underbar, vilka vänner jag fått!! :) och så är det snart premiär för bye bye birdie som vi ska göra :D ihh så spännande!!
 
Idag var jag med i tidningen igen också, haha.. tredje gången i rad nu, men så kul :D En kille från The Current (som våran skoltidning heter) intervjuade mig för en vecka sedan om mitt år här på GRCC. Kan lägga in den här strax måste bara fota först!
 
Helgen då, har varit lugn bara.. Fredags var det bal på skolan, pride prom som klubben Queer & Allies anordnat, så coolt och så mycket gottit dem hade :D
 
Senare så var det inget mer faktiskt, blev lite småsjuk redan i lördags så vilar upp mig.. Borde sätta igång med läxor som aldrig tycks ta slut haha.. aja! :)
 
Som sagt, bilder kommer sen :D

Strömavbrott!

Igår slog blixten ned på skolan, det bara small en endaste gång sen gick strömmen på hela skolan! fram tills idag, därav den goda nyheten att alla kurser fram till kl 12 är inställda. Skulle då ha en lektion kl 1. Men nyss mejlade min lärare om att hon vill "save us some hassle" och därför ställa in våran lektion med :D wohooo!!
 
Fri dag! Det betyder walmart för min del tror jag haha :P kul! Och extra dagar för plugg! så bra :D

Funderingar

Jag har tänkt länge, undrat om det verkligen är möjligt för en person att klaga på allt och verkligen ogilla allt som finns. Jag tror det är möjligt, min rumskompis, hon gör det nämligen. Hittar dagligen saker att klaga på, helst allting. Jag finner detta oerhört tragiskt att man inte kan vara glad åt något.
 
Aldrig kunna säga tack till någon, glädjas åt någon annan eller att finna en endaste dag då man kan vara utan skitsnack bakom någons rygg. Då måste man vara riktigt olycklig.
 
 
 

Min fredag

Igår var sannerligen en händelserik dag :D Bra väder och händelser! Hade en toppendag i dramaklassen, dock var det såå typiskt jag frågade min lärare om jag fick gå 5-10 min tidigare om jag inte behövdes, så lektionen startades. Jag behövdes inte den första timmen och 40 minuterna, bara de sista 10.. GAH haha.. Dock hann jag till jobbet och lämna in mitt tidsschema :)
 
Här kommer en drös bilder från igår! Var på min första baseballmatch i Seattle, har bara sett baseboll hemma i Sverige annars så detta var sjukt kul :D Fick äntligen stå i seventh inning stretch och sjunga Take Me Out To The Ball Game. Det var en fin känsla att få sjunga med i den sången, för det är en väldigt gammal tradition :) Även att få göra vågen hela arenan runt :D
 
När jag kom hem så var det party för Max som idag fyller 18!
 
 
Detta är några i min dramaklass! Eliane och Jake kom utklädda till mexikaner, sen lekte vi massa lekar när vi inte behövdes :D Matt alltså, haha.. Han är ett dagisbarn på bilden över denna! 
 
 
Från baseboll matchen! :D Mariners vann!! 6-3 :)
 
 
Lite folk hos Max :) De va fullt hus! Safety kom och knackade på dörren med, vilket innebär att alla under 21 måste gömma sig eller hoppa ut genom fönstret. Vilket dem gjorde, så var det den bästa safety snubben som kom hit, han bryr sig inte utan han kom in och joinade oss istället :D så vi kunde hämta tillbaks alla haha.. Så ska de va :D
 
Idag ska jag till Southcenter mall med Koki och kanske Joel! Handla present till Max och ett par nya sneakers till mig inför min jogging klass i sommar här :D Haha jag hade en present till Max igår, jag skrev om Little Mermaid (part of your world) med egen text om honom och sjöng, vilket var uppskattat :D
 
Ha de fint!

Fredag!

Tirre, här får du en profilbild på Koki iaf då ;) haha..
 
Från när vi var på karaoke i Seattle! Kommer ni vänner och hälsar på någon gång ska jag ta er dit!!
 
 
Här får ni också bilder från tidningen av vårat drama cast i musikalen!
 
 
 
 

Cinco de Mayo

Idag är det ett år sedan jag och Jennifer ordnade lite tacokväll med grabbarna. Idag blir det en repris men andra vänner :) Även vattenkrig då vårat väder är så sjukt fint, vilket jag visade i föregående inlägg.
 
Igår var jag och Koki på event, paddlade kajak vid Alki beach i Seattle! inkl. shopping och middag. Så härligt var det :D varmt och skönt, lite småläskigt doc för det var inga dåliga vågor och massa båtar ute. Jag fick ju såklart panik när jag inte fick styra kajaken, Koki hade styrt en iaf en eller två gånger förut och den med mest erfarenhet skulle göra detta, ja, jag har fått veta hur man styr en båt sen ja va liten, ibland är det svårt. men jag lät honom göra det ändå :P
 
Tror jag blev lite småirriterad haha, kände mig så dum! Men vi hann inte ens ut och jag fick säga till höger höger höger och ändå åkte vi in vänster in i strandkanten, två gånger. hahaha.. Aja, tillslut kom vi ut och det gick riktigt bra :D även fast jag fick säga till när vi skulle svänga och paddla på, det var stora pålar ute i vattnet hade inte velat fastna :P ANYWHO.
 
Upplevelsen va toppen iaf :D Så bra sällskap!! Ingen shopping för min del, ville ha en bok jag spanat in men den har dem inte på Barnes & Noble i Seattle... :P
 
Kommer lite blandade bilder från African Culture Night i fredags och kajaken igår!
 
Nu ska jag plugga! Ligger något efter :P
 
 
Jag och min snygging ;)
 

SJUKT SOMMARVÄDER!

Regniga Seattle visar detta:
 
 
Och här sitter jag i shorts och linne och lyssnar på Bohemian Rhapsody :) Har nyss varit på en tur till Walgreens, köpte lite nödvändigheter och glass! Ska strax iväg på African Culture Night tror jag, annars sitter jag nog mest ute idag :)

RSS 2.0