Än går det bra!

Ja, fick hoppa på kemi 1 och fysik 1. Riktigt bra! Svårt är det dock men det ska gå. Sen fick jag även jobb inom hemtjänsten :) Så jag börjar där nästa vecka. Har anmält mig till högskoleprovet också och gissa om jag är nervös redan nu!! Jag tänkte efter jag kollade några exempelproblem i mattedelen, herregud, löjligt lätt (där jag satt med min miniräknare). Googlar lite och inser att miniräknare inte får medhavas. I am screwed.. Det blir öva som attan där!!
 
Just nu är jag mest nervös över att läsa in fysiken och kemin, mycket att göra själv hemma för det är inte många lektionstillfällen.. Jag måste ju få godkänt!
 
Nog om detta.. Imorgon är det matfestival, yay :D

Nu går det undan!

Idag har jag suttit i telefon, många gånger. och ännu är det inte över! Skulle ringt skolan nu, men måste iväg till vadsbogymnasiet om en stund..
 
Ringde flygbolaget inatt, då jag kom på att avboka den vore bra. Sen ringde jag dem jag bokade flygbiljetten hos, och då sa dem något om pengar tillbaka. Nej det tror jag inte jag skulle få sa jag, då man måste ha läkarintyg för det. Nähe, det behövdes inte, så nästintill hela flygbiljetten betalas tillbaka :) Lycka!
 
Så ringde jag komvux i stan idag, om det gick att anmäla sig till den sena starten för mån av plats på kurser. Näe, kom in kl 3 idag, så ordnar vi med papper så kan du börja läsa imorgon! Gött :D fysik och kemi 1. Hoppas nu detta stämmer vad hon sa annars blir jag besviken!
 
Även registrerat mig på örebro bostäder, för örebro blir det har jag bestämt! Om jag kommer in nästa år eller året därpå. Kan vara bra att stå i kö redan nu :)
 
Så.. nu ska jag bara ordna med mina papper och sticka iväg!
 
Tjingeling :)

Ändrade planer

Ja, såhär blir det. Helt plötsligt har hela New Jersey idén känts otroligt fel. Så, igår när jag skulle börja packa (jag skulle flyga imorgon och hade inte ens börjat, och då skulle jag åkt till flygplatsen idag) kände jag att, jag har aldrig dragit mig för att packa till en USA resa, jösses, till alla Seattle resor har jag packat minst en vecka innan. Och nu dagen innan kunde jag inte ens få mig till att öppna resväskan. Så fel har det känts. Beslutet blir att jag hoppar av innan jag ens börjat. Så jag kan ju få tillbaka pengarna för studierna iaf, flygresan får jag ju helt enkelt ta att det inte går att få tillbaks. 
 
När jag sedan bestämt mig för detta ser jag att ett vulkanutbrott är påväg att hända på island. Ja, då känns det nästan som ett tecken att jag inte ska åka. (skulle mellanlandat där, 9h väntetid till nästa flyg). Dem har ju börjat evakuera stora dela i närheten av vulkanen. 
 
Ska ringa tusen samtal på måndag känns det som. Skolan, flyget, csn, banken och komvux. Ja, jag ska läsa in några ämnen och söka Medicinska analytikerprogrammet i Örebro. DET, känns helt rätt!! Det var ju det jag ville utbilda mig inom i USA också, men det var svårt att se till att utgången blev just det, jag menar att om jag går biologi kurs där, är det inte säkert att jag kunnat arbeta inom laboratorie. Nu i örebro om jag kommer in blir ju inriktningen laboratoriemedicin, som är mitt i prick :) Och att kunna skaffa eget boende, ja, det blir inte bättre än så!
 
Nu kan jag istället spara pengar för en resa till usa! Ja, detta känns rätt :)

Inga bildet

Jag måste ha de tråkigaste uppdateringarna någonsin? Inga bilder någonstans, men jag får ändra på det i New Jersey.
 
Lyckades lägga till en till kurs igår, blev helt nervös om jag gjorde rätt osv, men nu har jag en biologi kurs också :D måste ju hålla igång mitt minne när det gäller detta, kan ju inte vänta ett år på att ta en biologikurs. Så, 5 kurser och det kommer med största säkerhet bli stressigt men det är det värt. Finns de som tar 6-7 kurser denna termin.
 
ÅH just det! Hittade ett recept om hur man gör egen chai syrup för chai latte. Min blev inte som syrup men mer vattnig, dock smakar det himmelskt gott :D
 
 
 
 

RSS 2.0