Southcenter

Tjenixen
 
Idag har skolan börjat! Redan gjort bort mig, haha.. :)
Började med English 101 vilket är college nivå. Läraren verkar kul, men tuff! Sedan matte i två timmar. Jag har sjukt svårt för detta ämnet så har redan kämpat röven av mig med läxan här hemma.. tacka vet jag miniräknare och vänner :) Sedan trodde jag att jag hade piano kl 12... därav skulle jag missa patrik radiosändning.. Efter pianolektionen insåg jag att det var ju tisdag och torsdag jag skulle ha de, inte måndagar.. BAJS! stressade till total physical education klassen som jag vill ta istället för piano, jag är enda på väntelistan så jag är nog inne trodde läraren. Ska ha den kursen måndag onsdag och fredag trodde jag, men så säger han, vi ska ha denna varje dag istället :D så vi ska alltså träna måndag-torsdag sen är det teoretiskt på fredagen.. super ju :D sååå kul!!

Hoppas verkligen jag kan droppa pianot imorgon iaf då :)
 
Inhandlat böcker och miniräknare har jag, gick på härliga 2600kr. Och det är en miniräknare samt tre böcker av 4. YAY... :( men jag vill ju utbilda mig, så sett är det ju värt det.
 
Men, sista helgen nu då vi som hade innan skolstart. Söndags blev det en tripp till south center för sushi och bowling :) Var även på southcenter i lördags med kanske jag skrev men inte minns.. här får ni lite bilder iaf :)
 
Fina pojkar! Fanns lite dålig plats dock så blev liggandes för mig.
 
Jakob äter! Vi va på Blue C Sushi, älskar de stället!
 
Nelli & Jag
 
Robbin och Max
 
Det var första gången Robbin åt sushi, cupcake var nog favoriten.
 
Däremot var wasabi en hit.. vidrigt! haha
 
Max min roomie.. med massa wasabi, och ja, han åt det.....
 
Björn hade inte riktigt ngn annan väg ut ur bilen :)
 
Det är såhär vi bowlar.. iaf jag
 
Vi dansade lite :)
 
Grabbarna grus lirar!
 
Guitar hero!
 
Köra bil! såklart!

Trails and new roommates

Godmorgon! Här e kl 9.40.
 
Idag är det tisdag och äntligen kommer Kyle tillbaka :) Idag ska jag inte göra så mkt på dagen, alla är borta. Det är Seattle resa och eftersom Koen jobbar åker han med och de nya killarna är ju såklart med också och utforskar storstaden :)
 
Så vad har hänt sen sist? Vet knappt själv.. Meen i söndags så tog vi det lilla lugna, för ett tag.. Jag ville så gärna gå en tur i spåret i skogen. En del grabbar ville se vart man kunde ta lite springturer också så det passade ju bra. Däremot gick vi ju inte den ultimata vägen att springa. Anywho.. Uppförsbacken som dödar måste vi ju ta såklart! Hehe de va kul, alla va helt slut efter. Jag försökte säga till att jag ska ju ha på mig träningskläder men de va ingen som nappade utan körde på jeans o dyl. De fick dem sota för, hehehe.. ;)
 
Efter det, vad gjorde vi då? Umgicks! Sen blev det sängen rätt tidigt.. Igår (måndag) så var nya killarna tillbaka i skolan. Jag och Madde la oss i solen en sväng, jäklar va det stekte :D Lyssnade på brorsans och Eriks radio sändning också deklart! (K103.se måndagar kl 21 svensk tid).
 
Blev lite tvättande igår med, så nu luktar de så sjuukt gott i rummet igen efter kläderna, det har jag saknat.. haha! Slog på en film i community room också med alla grabbs. Independence day, den va sjuk.. men rätt bra.. så dock inte hela.. Jösses vilken nödvändig info jag ger er :p
 JUST DET JA HUR KUNDE JAG GLÖMMA? Igår flyttade Adam in, honom visste vi att vi skulle få som roomie. Senare traskar Max in, trodde han letade efter Koen.. Men så sa han att "oh, i am your new roommate!" :D glaaad ja blev då! Så nu bor jag med Koen, Adam och Max! Blir nog prima.. :)
 


Här är vi på vår tur genom spåren. Från vänster Björn, jag, Koen, Brad, Robbin och främst har vi Max.

9/16/2012

Good morgon! Fast jag har varit vaken i 2 timmar redan, varför e de så jämt när man lagt sig runt 3-4 och vaknar halv 9 på morgonen? Men jag klagar inte, fler soltimmar till mig men ändå sitter jag inomhus...
 
Har haft en riktigt bra helg :) Lärt känna många nya härliga personer!!
I torsdags såg vi ju the dark knight rises, jag Koen och Nelli. Lyckades slockna ett par minuter men missade inte slutet iaf, ohh hoppas de kommer en till film :D Fredag var de fest, alltså, där också.. somnade kl 5, vaknade 9.30... ändå höll ja mig pigg hela dagen!  Lördagen blev det en tur till Supermall och Walmart med nyfunna vännerna Robbin, Jakob och Tarik. Sen hemåt och kvällen va sjuk, haha. Vet att jag skriver helt åt helvete men ni får ju en liten bild av vad som händer ;)
 
Just det ja, det var ju ice cream social igår också i community room på CCA. Gratis glass är aldrig fel!! :)
Idag är det soligt igen, så skönt att komma till sommaren när det varit så dåligt väder i sverige. Ska nog tvätta lite, kan behövas och sen ska jag försöka bege mig på en promenad i spåren. Vid vattnet och så :) Får se om jag får med mig ngn kompis för själv vill jag nog inte traska omkring.. :)
 
Ska försöka gå och väcka Koen och Brad nu men kanske får en käftsmäll.. helt värt det! :P
 
Den bjuder jag på :)
 
Koen jag och Robbin, den nye svensken härborta

Tillbaka i Auburn

Godmorgon :)
 
Igår bar det av till USA igen!! Mötte upp Madde kl 7 på landvetter, åt frukost och boardade till Köpenhamn.
Väl där hade vi 3h på oss till flyg till Reykjavik. Så vi kollade på film och käkade lite lunch. I Reykjavik hanns det inte med så mkt, skönt var väl det, vill bara åka iväg till Seattle!! :)
 
Sen på det flyget blev det massa filmtittande, inte så mkt sovande faktiskt.. Va så sjuuukt taggad för att landa :D Bästa Nelli hämtade upp oss på flygplatsen! Alla väskor kom fram supersnabbt så allt var över på ett kick, att dem som skulle kolla VISA och I-20 var supertrevliga va ju inte heller fel :D 
 
Det som var mest komiskt var att när väskorna igen skulle åka rullband för att scannas, säger killen som hjälper mig "I recognize you from somewhere?!". Hmm jag vet inte sa jag, men jag går på GRCC.. Jaaa! sa han då att det var jag som körde dig och Kyle till flygplatsen när ni skulle hem över sommaren (han är vän med Kyle).. Haha! Sjukt :D hinner knappt komma in i landet innan man träffar på ngn man känner till, så kul :) 
 
Var helt slut i huvudet när vi kom fram, kunde inte tänka själv. Så vi ordnade boendet snabbt, träffade bästa Koen :D Slängde in allt i rummet och bytte om så stack jag och Nelli till Safeway, köpte lite att äta på och lite grejer som jag behöver ha just nu, hälften av mina saker som kläder, handdukar täcken kudde osv har jag hos en tjej som just i detta nu valde att åka på semester i en vecka. Tur jag har vänner som kan låna mig vad jag behöver :D Sen åkte vi till Jaime och hämtade mina köksgrejer iaf :)
 
Blev en kort kväll med andra ord. Vaknade upp kl 7 imorse. Men drog mig till ca 8, käkat frukost och städat här så nu är rummet iordning ändå :) Ihhh som jag längtat efter detta hela sommaren o nu är jag här :D
 
Idag blir det in till banken osv.. och sedan bio med Koen och Nelli :) The dark knight rises! uhhh jag va så rädd när jag såg andra filmen igår så kommer ju sitta med händerna för ögonen! :P

Pirr i magen!

Har ett konstant pirr i magen, ska snart åka tillbaka till USA igen, på onsdag närmare bestämt :)
Sitter och packar. Illamående i ena stunden, glädjerus i andra!
 
Känns såklart tråkigt att lämna familj och vänner, men jag glömmer nästan bort att Skype finns. Det gör ju det hela så mycket enklare. Dock ska jag ju vara borta betydligt längre än tre månader denna gång. 1 år.. minst..!!
 
Jag gillar det ändå, älskar det faktiskt! Går igenom smyckena mina just nu, vad vill jag ha med och lämna kvar. Vad svårt det ska vara? Haha.. Borde ju skita i allt sådant.. Men jag brukar slänga ur och slänga i väskan i sista stund så vi får se vad som kommer med.. Ska iväg på tisdag redan, brorsan min har flyttat till Göteborg så jag sover över där och åker till Landvetter därifrån på onsdag morgon. Möter upp bästa Madde på flygplatsen :) Så härligt att flyga med sällskap över. Har laddat datan full med film så vi har att göra på mellanlandningar. Dock är det ju 3h i Köpenhamn.. haha!!
 
Hade lite vänner över igår, fikastund. Dem gav mig en sån kul bok, Damrummet! Haha.. Helt klart min humor :) Ska ha den med på flyget när jag sitter på dass..!!
 
Nu fortsatt packning och umgås med mamma :)

RSS 2.0