Peer Volunteer

Hej på er!
 
Dåligt med uppdatering men nu ska jag kanske komma igång igen.
Igår flyttade Brad in :) Så kul!! Nu e vi alla 4, Koen, Max, Brad och jag! Wihoo..
Just nu e grabbarna på CORE och jobbar. Nya studenterna är där. Själv är jag ledig idag och imorgon iaf, så skönt att sova ut idag ni anar inte! Jobbar som Peer Volunteer på skolan, började 7.15 första dagen och 7.45 andra.. slutar 5. Jag som inte gått upp kl 6 på lääääänge hade väldigt svårt men de funkade :) Så kul att träffa alla nya studenter!
 
Denna fina tröjan får vi ha på oss..'
 
 
Som sagt, trött!!
 
Sue och jag jobbade 4,5 timmar på IP office för att ta hand om sena studenter, men det kom inga så detta är vad vi pysslade med.. Haha. Max jobbade lite också så han gjorde oss sällskap i lite Jenga!
 
Måndag blir det jobb igen, men nu ska jag bara njuta av ledighet. Plus att dem flest norskar och svenskar kommer tillbaka från semester igen! 
 
Hejsvej!

God Jul!

Här är det 1.30 på dagen! Madde och jag har precis sett kalle anka! Kul att det var lejonkungen som va med i år :)
 
Slänger bara upp lite bilder så får ni ha en fortsatt fin jul :)
 
 
risgrynsgröt, julgransköp, knäck och julgran :) fick två paket från min kära bror som jag har att öppna idag :D vet ju vad det är i, men att få öppna någon på jul är så mysigt :) 

12.22.12

Godmorgon :)
 
Här händer inte mycket, därav dålig uppdatering! 
 
Var och köpte gran igår, så nu är de julmysigt i lägenheten. Tänkte baka lussekatter idag! och nu har ja
massa saffran så kan göra dubbelt så många istället för hälften :D
 
Fortfarande så är här ingen snö och ca 8+ grader ute.. längtar så till kyla och snö men kanske blir nästa år hehe..
 
Idag blir det en tur till safeway, köpa lite till jul antar jag..
Åh just ja, jag gjorde knäck igår, hehe.. blev inte jättegott med lönnsirap/honung istället för vanlig sirap.. men bättre det än ingen knäck alls på jul, visst :D
 
nu ska jag bege mig upp och äta frukost!
 
Ha en bra dag!

Whistler Canada

 
Kul hade vi :) Just ja, en av dem första bilderna. Björn där heter Burger i efternamn! :D
 
Ikväll ska vi se The Hobbit 3D!!!

3e advent

Hallaauuu
 
Hemma från Whistler! Ska gå och lägga mig strax här, slänger upp bilder imorgon :)
 
Fick med mig saffran från Canada!! Och baccardi breezer!! och palm bay liquor!! :D hihi
 
 
NATTI

Whistler!

Nu bär det strax av till Whistler, Canada för skidor :)
 
Skriver igen på söndag (måndag för er). Ha en toppenhelg!!
 
 

12.12.12

Äntligen klar med finals :)
 
Vet dock inte hur matten gick, glömmer lätt av alla formler, förutom 2 som sitter som berget då det finns en sång om den ena.. haha.. Men, ja, vi får hoppas på de bästa :D
 
Nyss kikat julkalendern och druckit varm choklad, bra avslut för denna termin!
Sålde tillbaka böcker med, dock skulle jag bara få 4 dollar för den ena, bestämde för att behålla den eller sälja själv. Matteboken blev jag av med dock hihi.. $70 för den.. gött! Vette tusan om jag ska sälja min tredje bok, den kan vara bra att ha för framtida uppsatser så.. och min PE bok om total physical fitness ska jag ha kvar, den e top notch!
 
Nu e det bara tagga för Whistler! Ska kaanske börja packa lite idag, om jag bara kan hitta mig en bra väska!!
 
Cheer träning idag sen en tur till walmart som vaaanligt haha..
 
Hejsvej!

Helgen mm

Godmorgon tisdag!
 
Har nyss kikat ett avsnitt på julkalendern, alltid lika mysigt :D
Jag tänkte lite bilder skulle va på sin plats idag!!
 
 
Från födelsedagsfirandet i fredags för Yu, Nelli och Koen :) Känner att kommentarer om bilderna är överflödigt! haha.. Mina vänner e så snygga <3
 
Från födelsedagsfirande för Carlos i lördags kommer bilder härÖ
 
 
Ja EJ och Kyle gillade inte den shoten direkt :p Haha!
 
 
Nu kom Robbin hit så vi ska väl sticka till gymmet strax! Kommer nog fler bilder senare :))

Söndag

Good afternoon..
 
Ligger fortfarande i sängen här, kl är 2 på dagen!
Varit lite mycket nu senaste veckan så delvis känns det rätt att ligga kvar i sängen mest hela dagen.
 
I fredags var det två finals jag hade, vilken lättnad det var att bli av med dem. PE test och english 101 uppsatsen. PE testet var svårt..!! Får se vad jag fick på detta.. Engelskan var på lite över 10 sidor för uppsatsen så i panik lämnade jag in den, hann inte läsa igenom allt själv och ingen annan har läst den heller så betyget blir nog intressant.. Men får jag för dåligt betyg så tar jag english 101 tillsammans med Akane i vår :)
 
På onsdag har jag mattefinal! Har 4.0 i matte just nu så ska verkligen göra mitt bästa för att behålla det..!!
 
Så i fredags annars hade vi fest för Koen, Yu och Nelli. Tårta, heliumballonger och presenter.. hehe de va riktigt kul :) Sen igår hade vi födelsedagsfirande för Carlos! Han fyller den 23e men var tidigt för han åker bort över jul. Så kul var det med alla gamla, älskar verkligen de festerna när man är med vänner man känner och känner sig trygg med! Skypade med Hans och Jennifer också, så kul!! :)
 
Idag ska vi baka pepparkakor ett stort gäng, men jag känner just nu att jag inte vill vara med, vi får se. Har cheerleading träning kl 7, så behöver hitta lite cheer ramsor att lära ut till dess.. 
 
Hmm... så skönt med lov ni anar inte!! Längtar till nästa termin lite dock då det blir roliga kurser :D lite svåra med såklart!! Men PE kursen kommer jag sakna, har verkligen varit skönt att träna varje dag, dock inget på helgerna så det var ju mindre bra.. Meeen jag ska fortsätta gå till gymmet, med start imorgon!! 
 
Oh, andra advent idag! Har fortfarande ingen ljusstake för det :( buhu.. men julig ljusslinga iaf!!
 
Ha en fin söndag det lilla som är kvar av den för er i Sverige! Kram

knock knock...

...who's there?
Hoodie..
Hoodie who?
HOODIE HOOOOOO!
 
haha, love it!
 
Glad nyhet idag!! Fick jobb som Peer Volunteer på skolan :) Var på intervju häromdagen, och en peer volunteer jobbar under orientation, när nya studenter börjar. Jag kommer jobba med the advising team (alltså alla advisors som arbetar på skolan med att hjälpa internationella studenter vid registrering, vad för kurser att läsa osv osv) så jag ska jobba med akademiska studenter som börjar. Hihohoooo så kul :D Så den 26 dec är det training så jobbar jag 27,28,29,30,31 eller något sånt.. sen också under spring quarter.. ska bli kul!!
 
Haft cheerleading träning idag med.. alltid skoj!! men mör i armarna är jag, vet inte hur många push ups jag gjorde.. eller jo det vet ja, 75!! Och imorgon väntar strength test i PE kursen.. aj aj.. vi ska göra bänkpress, 50% av sin vikt, 20 gånger... wish me luck!!
 
Anywho, ska återgå till mitt pluggande för nu är det FULL RULLE! finals.. finals everywhere!!
 
Tjo

Busar i farten igen...

Igår (söndag), när jag glömde låsa min dörr, eller ja, jag kom på det sen när jag var hos Drake att fan, kanske borde bett om en sväng förbi hemmavid för att låsa min dörr.. Så när jag kom hem på kvällen fick jag en uuunderbar överraskning:
 
 
Ja ni ser ju själva!! :p Får ju verkligen känna på college livet for real! haha

Leavenworth!

 
 
:D

Leavenworth!

Dags för Leavenworth tripen! Och jag är så glad idag för det funkar att se julkalendern på SVT play!! :D Mysteriet på Greveholm ihhhh så braa :D
 
Ha en fin dag!

EEEEEMIIIIL!

Koen, Adam, Björn, Jaime och Robbin borde sitta i snickeboa idag! :D
 
Här är vad jag och Max kommer hem till:
 

 
 
Jag låser lyckligt nog min dörr jämt när jag inte är hemma. Men. jag hade hårvax på handtaget, papper i HELA vårt badrum och HELA Max rum som ni ser :D Jäkla skitungar är dem!!! Men, jag tror aldrig jag skulle haft så kul som jag har med dem jag bor med som nu! :)
 
Imorgon är det 1a december, jag får öppna första luckan i min chokladkalender från IKEA haha!! Däremot missar jag mysteriet på Greveholm :( Men kl 7.30 åker vi till Leavenworth på skolresa! En tysk by ca 3h utanför Auburn. Blir christmas shopping och lightning ceremony. Så mys!!
 
Nu sova!! NATTI

RSS 2.0