Bibblan

Sitter i bibblan med Ann och Koki :)
 

The Current

Förra veckan var jag och några i musikalen med i tidningen :)
 

Heeelg!

Jag välkomnar helgen redan nu :)
 
Känner att grejer går bra och i rätt riktning här!!
 
Idag stack jag direkt till Trader Joes i Federal Way efter skolan för att handla lite mat, dem har så grymt mycket bra varor! Men, innan detta...
 
Fick tillbaka mitt matteprov från igår, och, jag fick 47 av 52. jag är så NÖJD! :D 
Musikalen går bra, måste bara memorera danser osv.. ska skriv ner allt :) 
 
Har även städat mitt rum, ja, slängt att på sängen när jag sitter vid skrivbordet och vice versa..
 
Gjort min matteläxa, tog mig 10 minuter tror jag haha.. så gött! Hmm... städat vardagsrummet och köket (ja, jag är den enda som gör detta från grunden, dem andra kan inte plocka iordning efter sig tråkigt nog..)
 
Vad annars?
 
Hmm, var på ice cream social igår på campus med Koki, (uttalas kouki). De va skoj och glass är gott!
 
Imorgon blir det födelsedagskalas för Kiki, sen på lördag blir det karaoke i Seattle wohooo :D
 
Vad jag skriver dåligt.. ska fortsätta plugga istället, Akane är här :D
 
Hejsvej!

Låååååååånghelg

Godkväll i stugan, nu har jag vart dålig på uppdateringsfronten, IGEN! vadan detta?! Lathet.
 
Hm, vad har jag gjort? Inte ett skit känns det som, men igår var det födelsedagsfirande för Jaime och Ann, jag bakade marängtårta med jordgubbar på, den fick sjukt mycket positiv respons, lycklig i matlagarsjälen blev jag då. Väldigt trevlig fest må jag säga :)
 
Idag, åh idag! HANS ÄR HÄR :D var nyss och träffade honom, helt overkligt, har inte sett killen på ett år, och så när han öppnade dörren förut så blev jag stum och förvånad haha.. helt underbart att se honom iaf, så ikväll blir de fest igen, fest med Hans är ett måste :)
 
Just nu väntar jag på filmsällskap, får se om filmen han valt är bra, fast det gör inte mig ngt, sällskapet är så mycket bättre :) anywho, slänger in en bild eller två till er! Godmorgon därhemma förresten.
 

Thailändskt nyår!

Godmorgon, ligger i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna, men bara till att gå till lektion ändå... 
 
Jo som rubriken säger, så vad jag och firade in thailändskt nyår i söndags, de va intressant. Vi höll till i ett tempel, åt mat, såg uppträdanden och sist men inte minst hade vattenkrig då det är tradition att ha det då. Haha Hela jag var dyngsur, skor och alltihop. Baby powder kastade dem omkring med haha.. Vi hade riktigt kul iaf :)
 
Igår fyllde Jaime 20 år, vi åkte hem till honom vid 10 på kvällen och överraskade honom när han kom hem haha :D
 
Skriver bara en kortis nu, har nog gjort de det senaste men ibland finns det inte tid..

Sen morgon

Ja jag vaknade kl 12.30 på dagen! Haha, men jag la mig 4 så inte så konstigt..
 
Igår såg jag ÄNTLIGEN Les Miserables. Vilken otroligt bra film, musik gör hela filmen enligt mig. Anne Hathaway när hon sjunger I dreamed a dream, satt nästan själv och grät med gåshud haha! Sacha Baron Cohen är för rolig också! :) Se den om ni inte gjort det!!
 
Efter detta stack jag över till grannarna Koen, Brad och Max. Har inte umgåtts med dem på länge så de va riktigt kul :) Koki och Joel som jag åkte till San Francisco med kom också över sen. Spelade mario kart osv.. hehe.. 
 
Idag blir det lite plugg, har mycket att göra till måndag! bahh.. :P Men jag längtar mer till veckodagarna nu än helgen, haha.. musiken och draman är så kul!! :) Vi håller på och lär oss danserna och sångerna till musikalen.
 
Det som gör mig ännu mer glad är att vi sjunger en medley av les miserables sånger i kören!! :) Ska se om jag kan få ett litet solo där :D
 
Ska försöka få upp ett par bilder här snart, fotar ju inte så mkt!!
 
Ha en fin dag!

Bye Bye Birdie

Har precis klickat hem dvdn bye bye birdie by Jason Alexander. Jag är i extas av att vara med i denna musikal. Vi började sjunga sångerna idag och fasen va kul dem är. Grabbarna i dramakursen är sjukt duktiga. Riktig 50tals musikal är ju detta så åhh jag trivs :D
 
Vi sjöng denna sång idag ska se om den går att få in här..
 
 
 
Från filmen jag beställde.. 
 
Vi blev även mätta idag av en costume maker, så vi får våra kläder sen :D och eftersom jag spelar tonåring får vi nog såna där klänningar eller kjolar och annat som i Grease ungefär :) Min kompis ska förresten försöka filma lite så att ni kan få ett smakprov på musikalen när det gäller!
 
Nog talat om detta! Majsan e trött och ska sova snart, kl är 9.30pm..
 
Godnatt :)

Jurassic Park

3D!!
 
Kan ni fatta? Jag har väntat SÅ många år, och när jag hörde att 3D skulle komma förra året så blev jag helt till mig! Såg filmen igår, och jag tror det är den bästa filmen som kan göras i 3D. Faktiskt! ja, det är vad jag tycker.
 
Andra filmer jag sett i 3D har verkligen inte varit värt det, men denna var värt varenda penny!! 
 
Nu ska jag sova och se på film.. inte samtidigt för jag vill ju inte missa filmen jag ska se.. 
 
Åh, fick en roll i musikalen i dramakursen! 50tals tonåring vid namn Elyssa Morley. Skulle vara helt underbart om vänner och familj kunde komma och se musikalen. Men, kanske kanske finns det möjlighet till en videosnutt! :D
 
Hejsvej

Spring quarter!

Goddagens,
 
Idag har andra dagen av spring quarter varit. Jag trivs så bra i mina kurser :)
Matte kl 8 på morgonen funkar jättebra, läraren förklarar bra och är rolig plus att min goda vän Anna som jag inte sett på tre månader och som jag hade engelska med min första quarter här är i samma kurs!
Nästa lektion är concert choir, älskar det än! Så kul, och nu sjunger vi musikalsånger :) wohooooo vi sjunger en medley från disney filmen Newsies.
 
Efter detta en timmas rast och sedan drama! Åhhh känns underbart att vara tillbaka på scen, dock första dagen sjöng vi igenom en sång vi sedan fick reda på vi skulle ha för våran audition dagen efter.. idag alltså.. phu nervositet! Men, min audition gick bra, lite nervös och jag tittade inte alls på alla i klassen utan bara på lärarna som dömde oss haha.. Men men vi var alla väldigt "supportive" mot varandra och klappade händer åt varandra, hjälpte verkligen :) några få toner jag missade men allt som allt va de bra!
 
efter den lektionen har jag min sista som är english 126, min sista engelska kurs woho! möts tre dagar i veckan och vi skriver uppsatser om dikter osv.. jag gillart! :D
 
idag är jag helt slut dock efter audition, när nervositeten släppte kom huvudvärken men inte gör det mig ngt, jag gjorde ju det iaf :)))
 
Nu ska jag snart se på baseball! för säsongen är igång YIPPEEEEEE :D
 
Hejsvej!

RSS 2.0