Lo Caliente Del Sol

Eftersom jag inte har några bilder eller så från resan så lägger jag in en bild från google.com så ni kan se vart jag var någonstans :) även en låt som spelade mycket där!

När vi kom dit, åh underbara värme, va de riktigt varmt. Hade väntat mig ca 21 grader, men vi hade ca 27 varje dag! Landade på Las Palmas Aeropuerto och åkte transfer vidare till PT. Därefter taxi till Sara där hon bodde. Blev en sväng till stranden men då började solen gå ner så vi tog bara en glass och njöt. Följande dagar latade vi oss vid stranden, utforskade den konstgjorda stranden Amadores och även två stränder till. 4 stränder haha.. Det var Playa de Puerto Rico, Amadores, Taurito och Playa de Mogán. De två sistnämnda var pga vi snorklade :) Första gången jag testade det! Inte helt fel att Sara jobbar för fritidsresor så vi fick det för halva priset. Skulle snorklat i Taurito men det var så mkt vågor att vi inte skulle kunna ta oss ut. Så vi åkte till Mogán som förvisso var en sandstrand, men vi simmade ut bakom vågbrytarna och till klipporna. Det var riktigt fint, men inget ställe jag skulle vilja snorkla på igen. Vi såg bara två sjöstjärnor och ett par fiskar o sjöborrar men det var det. Vattnet var lite smågrumligt. Men oj vad jag älskade det :) Ska verkligen göra det igen, och då även testa på dykning!! Blev lite utgång en kväll och fick se manlig stripshow hahaha det var kul!

Sen var det nästan bara stranden och poolen som gällde, åkte även till Las Palmas för lite shopping, men hittade inte så jättemkt. Var helt inställd på att köpa klocka och skor, men var lite dåligt med det :P Men jag fyndade lite ändå. Och på taxfreen blev det ju den obligatoriska Tobleronen haha..

Puerto Rico

 

Amadores

 

Här är låten som spelades, älskar den!

 Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0