Nedräkning pågår!

Jag har förvisso räknat ned sen länge tillbaka. Men imorgon ska flygbiljetten bokas till New Jersey och det bär av den 26 augusti! Ska bli så kul :)
 
Var ju på ambassaden för ett tag sedan, kolugnt, hade inte behövt oroa mig för jag hade allt och lite till. Men eftersom inte frankerat kuvert var informerat om denna gången blev jag nervös över det. Dem har helt enkelt slutat med det vilket är väldigt bra, för det var lite krångligt.
 
Mitt pass kom efter 5 dagar så nu har jag det :D 
 
Fick även reda på att CSN endast kan ge mig 84.000kr varje termin, så 40.000kr måste jag lägga ut själv varje gång.. usch.. inget kul men får testa detta i ett år, funkar det inte söker jag till Florida Southern College igen där jag får stipendie. MSU har inget att dela ut. Dock ska jag söka jobb på skolan, och efter våren kan jag ansöka om att få arbeta utanför skolan också vilket är bra!
 
Så nu är det som sagt bara flygbiljett som fattas :)
 
Imorgon börjar hårdträning också, (började egentligen i måndags men fick avsluta eftersom vi åkte till Varberg i tre dagar och jag inte kunde följa programmet). Men jag köpte Kayla Itsines guide, där har man träningsschema och måltidsschema i 3 månader :D Har gett många andra personer resultat så nu ska det funka på mig har jag bestämt.
 
Vet inte om jag nämnde, att jag har fick boende på skolan i Russ Hall med en tjej från Dubai som jag haft kontakt med sen några månader tillbaka. Känns gött :D Det ska bli så roligt! Men 20.000 studenter på skolan, där kommer jag bara vara en liten fis jämfört med förra skolan på 10.000 studenter varav 1500 internationella hehe..
 
Nog skrivet från mig just nu, undrar om det jag skriver ens är lästbart? Haha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0